A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
HUNMuszukajev Iszmail
18:25BirkózásIszmail Muszukajev-Rahman Amouzadkhalili

Már a migránsok is félnek Nagy-Britanniában: van, aki elmenekülne a brutális támadások elől

migráns, bevándorló
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Korábban az Origo is megírta, hogy az angliai Southportban egy 17 éves migráns lemészárolt három kislányt egy Taylor Swift tematikájú táncórán. Azóta zavargások törtek ki, és nem csillapodnak a kedélyek. A Magyar Nemzet most azt írja, hogy egy szír bevándorló azt mondta az Irish Independentnek, hogy ő és családja már nem érzi magát biztonságban Belfastban, és azt kívánja, bárcsak visszatérhetnének hazájukba.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet szemléje szerint Muhammad Szoufi Baddour három évvel ezelőtt érkezett az Egyesült Királyságba. Kelet-Belfastban, egy migránsok számára fenntartott szállón talált helyet magának és családjának. Most azonban azt mondja, felesége inkább vissza akar térni Szíriába, mert nem elégedett a közbiztonsággal.

A Magyar Nemzet szemléje szerint tehát a hét közepén a hajnali órákban egy téglát dobtak be földszinti lakásuk nappalijának ablakán. A biztonsági kamera képein az látszik, hogy négy vagy öt tizenéves fiú követte el a támadást, miközben körülbelül két tucat másik férfi állt az oldalon, és tojással dobálták őket.

A család most már inkább visszatérne Szíriába, még az ott lévő konfliktusok ellenére is.

tüntetés, anglia, migráns
Fotó: Roland LLOYD PARRY / AFP

Hetek óta tombolnak a migránsok miatt

Korábban az Origo is írt róla, hogy amikor a brutális southporti késelőről kiderült, hogy bevándorló, dühös brit férfiak országszerte utcai tüntetéseket szerveztek, amire válaszul az erőszakos migránsbandák sorozatos ellendemonstrációba kezdtek. 

A felek késekkel, botokkal, fejszékkel, kövekkel és egyéb tereptárgyakkal estek egymásnak a brit városokban, a rendőrség sokszor tehetetlen. 

Nigel Farage brit konzervatív politikus a napok óta tartó utcai zavargásokra reagálva, kettős mércét emlegetett, szerinte Keir Starmer miniszterelnök elfogultan nyilatkozik a zavargásokkal kapcsolatosan.

migráns, tüntető
Ez a migránsfiú ölte meg a kislányokat
Fotó: Mirror

Még több videó megtekinthető ITT!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!