Holly Hunter ikreket vár 47 évesen

Vágólapra másolva!
Soha nem késő gyermeket vállalni, vagy akár kettőt is egyszerre. A Zongoralecke című klasszikusban nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott Holly Hunter például 47 évesen lesz anya. Ráadásul ikreket vár.
Vágólapra másolva!

Holly Hunter szóvivője a napokban jelentette be, hogy a színésznő terhes, ráadásul ikreket vár. A kismama a negyedik hónapban van, ami azt jelenti, hogy még idén télen megszülethetnek majd a gyermekei. A magzatok neme még nem ismert, de ez nem is igazán izgatja most az anyaszerepre készülő Huntert.

Az Oscar-díjas színésznő barátjától, Gordon MacDonaldtól vár gyerekeket, akivel már évek óta együtt jár, sőt az utóbbi színházi szezonban együtt is játszott a színpadon, a West End produkciójában a By the Bog of Cats című darabot adták elő. Mivel Hunter már a negyedik hónapban van, hamarosan abbahagyja munkát, és csak az anyaságra kíván koncentrálni. Még utoljára egy Robin Williams filmben láthatjuk majd őt, amely The Big White néven fut majd a mozikban az év második felében.

A születendő babák ellenére Gordon MacDonald és Holly Hunter nem terveznek házasságot. Mint az köztudott, a színésznő Janusz Kaminskinek volt felesége hat évig - 1995-ben keltek egybe -, de 2001-ben megromlott a kapcsolatuk, és elváltak. Talán pont a kellemetlen emlékek miatt nem szeretne már oltár elé állni az Oscar-díjas színésznő.

Nem Holly az egyetlen hollywoodi híresség, aki 40 fölött vállal gyermeket, Geena Davis első babáját 46 évesen hozta a világra, és Bette Midler is 41 éves korában élte át először az anyaság örömeit. Susan Sarandon 45 volt, amikor először vállalt gyermeket, míg Elle Macpherson második babáját szülte meg 41 éves korában.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről