Demi Moore kozmetikázik

Vágólapra másolva!
A sztároknál általában eljön az a pillanat, amikor bizonyítani akarják, hogy nem csak egy dologhoz értenek. Demi Moore például meg van győződve arról, hogy a színészeten kívül a kozmetikai iparban is nagy tehetséggel áldotta meg a sors.
Vágólapra másolva!

Hamarosan saját kozmetikai céget alapít Demi Moore színésznő, aki a saját bevallása szerint "komoly tapasztalattal" rendelkezik ezen a téren. Leginkább több korosztálynak szóló bőrápoló krémekkel foglalkozik majd.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az új vállalkozásba mennyi pénzzel és milyen elvárásokkal vág bele az amerikai díva, de szerinte nagy sikerrel rajtol majd a piacon, mivel "nagyon is jól tudja, mi kell a nőknek".

"Három gyermek anyjaként tisztáan vagyok azzal, hogy az egyes korosztályok esetében milyen bőrápolókra van szükség" - nyilatkozta Demi. - "Természetesen magammal is sokat foglalkozom, így a saját tapasztalataimra hagyatkozom, amikor azt gondolom, hogy egészen más a bőr igénye 20 év alatt és 40 felett. Ugyanakkor, mivel mindannyian nők vagyunk, az alapápolásnak minden korban hasonlónak kell lennie. Gyakran megesik, hogy én, és a lányaim ugyanazokat a termékeket használjuk. Reményeim szerint a saját kozmetikai márkám minden korosztálynak megadja majd azt, amire szüksége van, együtt és külön-külön is."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről