Daniel Radcliffe fél a lányoktól

Vágólapra másolva!
Daniel Radcliffe, a népszerű filmsorozatban Harry Pottert alakító fiatal színész bevallotta: nagyon bizonytalanná és idegessé válik a lányok közelében, mert soha nem jut eszébe semmi szellemes - az viszont egyáltalán nem zavarja, ha csak a hírneve miatt akar vele valaki randizni.
Vágólapra másolva!

Daniel Radcliffe brit színész, aki Harry Pottert alakítja a meseregényből készült filmekben, nemrég bevallotta, rettenetesen bizonytalanná és idegessé válik, ha lányokkal kell beszélgetnie - a legtöbbször ugyanis semmi szellemes vagy vicces nem jut az eszébe, amivel le tudná venni őket a lábukról.

"Azt hiszem, egy fiú legnagyobb félelme, ha az agya leblokkol a lányok közelében, és velem pontosan ez történik minden alkalommal" - mondta a 17 éves színész. "Bár azt tudom, hogyan kezdeményezzek náluk, arról viszont fogalmam sincs, mit mondjak nekik. Ha valaki megtetszik, mindig nagyon ideges leszek."

"Félénksége" ellenére a fiatal hírességet egyáltalán nem érdekli, ha egy lány csak azért szeretne vele randevúzni, mert híres - azt vallja, amíg lehetősége van rá, minden alkalmat ki kell használnia.

"Ilyen szempontból nincsenek gátlásaim" - mondta Radcliffe. "Még csak 17 vagyok, egyáltalán nem érdekel, hogy lesz-e valami az egyéjszakás kalandokból, vagy sem. Persze, én is szeretnék majd egy mély és jelentőségteljes kapcsolatot, de még korai erről gondolkoznom. Egyelőre nagyon élvezem, hogy ennyi lány legyeskedik körülöttem."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!