Core-board, az első intelligens steppad

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

www.reebok.com
Alex McKechnie

A kivételesen sokoldalú pad a három dimenzió minden tengelye mentén képes elmozdulni, majd visszatér az eredeti pozíciójába. Ha az egyik oldalon rálépünk, a pad erőt fejt ki és finoman visszatol az ellenkező irányba. A pad instabilitása arra kényszeríti a sportolót, hogy az egyensúly megtartása érdekében ellen tartson, máskülönben leesik a padról. Mivel végig egyensúlyozni kell rajta, a mélyizmok az edzés egész időtartama alatt feszesek és keményen dolgoznak.

www.reebok.com

Az új eszköz még csak a tavalyi Riminiben rendezett fitneszfesztiválon mutatkozott be, de a nagy érdeklődésnek köszönhetően már három különböző erősségű edzésterv létezik.

Mi történik a core-board edzésen?http://www.reebok.com/reebok/us/core/training/overview_pz.aspNézd meg filmen!Tud valaki 1 tuti fogyókúrát?http://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=51578

- A legdinamikusabb óra a Hard Core, ami gyors mozdulatokra épül, az erősítés során bokszütéseket és kitöréseket is alkalmaz.
- A Power Zen jóga elemeket épít az edzésbe, és a statikus pozíciók megtartásán alapszik. A koncentrációt elősegítő halk, aláfestő zenére tervezett óra az egyik legnehezebb és legkomplexebb program.
- Jó kondiban lévő sportolóknak ajánlott a Sport Care, mely más népszerű sportok - mint a foci, a tenisz, a golf - klasszikus mozdulataiból kölcsönöz, és medicinlabdával, gumiszalaggal növeli az óra hatékonyságát.

A Core-board edzést Magyarországon is ki lehet próbálni, a Nyéki Imre Uszoda Tornacsarnokában (1116 Budapest, Érem u. 2., tel.: 06-30-366-7721, 208-4025) rendszeresen tartanak foglalkozásokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről