A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMuhari Eszter
20:40VívásEszter Muhari-Nelli Differt
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Amatőr aerobikfesztivál Nyíregyházán

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Március utolsó szombatján indul az idei amatőr aerobikrendezvény-sorozat. Március 29-én reggel 10 órakor nyitja meg kapuit a nyíregyházi Bujtosi Szabadidő Csarnok (Géza út 8-16.), ahol a délután 17 óráig tartó programokon minden belépőt megmozgatnak.

Forrás: MTI
A Pécsi Sasok is ott lesznek
Pécsi Sasok

A nyíregyházi fesztivál keretén belül rendezik meg az amatőr stepaerobik bajnokság első fordulóját. Akik nem készültek külön koreográfiával, de mégis megmérettetnék magukat, azok az FTL aerobikversenybe nevezhetnek. Az elnevezés angol eredetű, a follow-the-leader, azaz "kövesd a vezetőt" kifejezésből származik. A résztvevők az óravezető utasításait hajtják végre, az általa elővezetett koreográfiát kell megtanulniuk egy 60 perces aerobikóra keretében. A verseny során a bírák a mozgáskoordinációt, a mozgáspontosságot, a mozgástanulási képességet és a mozgásminőséget értékelik. Az győz, aki ezeknek a szempontoknak - az adott korcsoporton belül - a pontszámok alapján a legjobban megfelel. Az FTL aerobikversenyben való részvétel nem igényel különösebb előképzettséget, az egyetlen előfeltétele az érdeklődők által amúgy is rendszeresen végzett aerobikozás. A nevezőket a nyíregyházi rendezvényen Csejtei Andrea vezeti majd.

A hétvégi aerobikfesztivál programjával és a nevezési feltételekkel kapcsolatosan érdeklődni a szervezők (06-1) 316-7776-os telefonszámán lehet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!