A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Vágyunk arra, hogy kalandba bocsátkozzunk egy igazán vonzó emberrel, de lelkiismeretünk megálljt parancsolhat nekünk. Így vagy úgy, de mindenképpen hiányérzetünk lesz, és ez rányomja bélyegét hangulatunkra. Ha mégis félrelépünk, akkor megvan az esély arra, hogy le is bukunk! Aki nem vállalja fel, hogy szexuálisan könnyebben csábítható, az most mértéktelen édességnassolásba, evés-ivásba menekülhet a probléma elől. Akik nem élnek állandó párkapcsolatban, azoknak sem kedvez a szerencse ma a szerelemben. Könnyen előfordulhat, hogy megérinti őket egy másik ember, de ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű. Előfordulhat, hogy elutasításban lesz részünk, reménytelen szerelembe esünk, vagy nagyon megbántanak minket.

Jó lenne tisztában lenni azzal, milyen éjszakára számíthatsz, de nem ismered még kívülről-belülről legújabb szerelmed érzékeny pontjait?
Rendelj szexhoroszkópot SMS-ben!
Szeretnéd minden reggel tudni, aznapra mit üzennek a csillagok? Rendeld meg napi horoszkópod SMS-ben!


Máj és epebántalmaink megszüntetésére azt tehetjük, hogy korán lefekszünk pihenni, mivel a máj és az epe éjfél után regenerálódik. Tehát az olyan ember, aki mulatozik, éjszakázik, nem tud hatásosan fellépni ezzel a problémával szemben. Májproblémák esetén a sárga színnel végzett színterápia kiegészítő kezelésként ragyogóan beválik.

A mai nap vizes minősége miatt alkalmas ruháink karbantartására, mosásra. A mai napon sokkal szebben moshatjuk ki ruháinkat, s nem fognak annyira károsodni a kényesebb darabok sem.

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!