Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold quincunxban áll a Plútó bolygóval. Ha eddig megpróbáltuk érzelmeinket elrejteni, vagy nem venni róluk tudomást, akkor azok most ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen, oktalan vágyak vagy kirobbanó érzelmi összetűzések formájában.
Vágólapra másolva!

A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól. A kommunikáció területén pedig igyekezzünk objektívek, és türelmesek lenni másokkal.

A Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár. A mai napon érdemes rossz fogainkkal meglátogatni a fogorvosunkat. Gyulladásos folyamatok, hajhullás alakulhatnak ki a fogak problematikájának következményeképpen. Tehát mindenképpen látogassuk meg fogorvosunkat. A komolyabb, drasztikusabb beavatkozásokat azonban ne ezen a napon végeztessük el!

A mai napon érdemes lenne végiggondolnunk kiadásainkat. Lehet, hogy rájövünk arra, hogy milyen árucikkeket vásároltunk feleslegesen, és mely esetekben lehettünk volna takarékosabbak. Érdemes egy költségvetést is készíteni, most sokkal jobban rálátunk anyagi ügyeinkre. Ha megtehetjük, akkor menjünk el ma egy olyan üzletbe, ahol nagyobb tételben és olcsóbban lehet vásárolni. Egészen meglepő összegeket takaríthatunk ma meg.

Ma dél körül a Hold belép az Ikrek csillagjegybe. Végtagjainkra érdemes ma jobban vigyáznunk. Ma a Hold kvadrátban áll az Uránusz bolygóval, s quncunxban áll a Merkúrral. Hajlamosak leszünk, hogy olyan megjegyzéseket tegyünk, amelyek nem tetszenek másoknak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!