Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár, szextilben áll a Nappal és kvadrátban a Neptunusszal. Ma különösen élvezni fogjuk a komoly beszélgetéseket, és szívesen hatolunk a dolgok mélyére.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még mindig a Bika csillagjegyben jár. Ma hajlamosabbak lehetünk a gyulladásos megbetegedésekre, különösen a torok, a mandula, a fogak és az íny van veszélyben. Igyekezzük mindent megtenni a fertőzések elkerülése érdekében. A Bika jegyhez tartozik a kellemes illatú és aromájú fahéj. Használjuk ki gyógyhatásait, ugyanis nagyszerű fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő és élénkítő szer. A legújabb kutatások szerint csökkenti a vér zsír-, koleszterin- és cukorszintjét is, így a cukorbetegek is bátran használhatják. A hagyományos orvoslás szerint pedig jó a hányinger és a hasmenés ellen. A kedvező hatások eléréséhez elég egy kevés belőle naponta. Ha nem feltétlenül almás pitéből vagy forralt borból szeretnénk minél többet elfogyasztani, akkor próbáljuk ki, hogy a reggeli kávéhoz adunk egy kiskanálnyit az őrölt fűszerből vagy teába áztatunk rövid ideig fahéjrudat.

Ma a Hold szextilben áll a Nappal és kavdrátban a Neptunusszal. Különösen élvezni fogjuk a komoly beszélgetéseket, a könnyed csevej ma nem fogja kielégíteni kíváncsiságunkat. Ma legszívesebben minden dolog mélyére hatolnánk, szeretnénk megfejteni a titkokat. Óvakodjunk azonban a negatív előítéletektől és az elfogultságtól, ez csak zűrzavarhoz és félreértésekhez vezetne. Próbáljunk meg nyitottan mások felé fordulni, és ne vitákra pazarolni az erőnket. Ma a többiek is segítőkészek, megértőek lesznek irányunkba és igyekeznek majd bőségesen ellátni minket az oly vágyott információkkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!