Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold még az Ikrek jegyében halad, trigonban áll a Neptunusszal és a Vénusszal. Ma érdemes a művészetekkel kapcsolatos tevékenységet végezni.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még az Ikrek jegyében halad. Vigyázzunk a kezeinkre, különösen a konyhai munkálatok és a barkácsolás során: ma könnyebben megsérülhetnek, és a ma keletkezett sebek gyógyulása jóval tovább tarthat, mint más napokon. A mai nap kitűnő arra, hogy krémekkel, manikűrrel elkényeztessük a kezünket. Ahogy a sérülésekre érzékenyebben, a jótékony hatású kezelésekre sokkal kedvezőbben fog reagálni.

Ma a Hold trigonban áll a Neptunusszal és a Vénusszal. A mai napon mélyedjünk el a művészetben, fessünk, rajzoljunk. Ha mi magunk nem szívesen alkotunk valamit, akkor is érdemes a művészetekkel foglalkozni, látogassunk meg egy kiállítást vagy nézzünk meg egy ilyen témával foglalkozó műsort a tévében. Különösen kellemes órákat tölthetünk ma el a családunk, szeretteink körében. Ma bártan elmondhatjuk nekik akár a legfantáziadúsabb ötleteinket is, megértéssel és támogatással fogják hallgatni. Sőt, ha esetleg túlságosan elrugaszkodnánk a földtől és álomvilágba ringatnánk magunkat, ők lesznek azok, akik "visszarángatnak" minket a földre, és kedvesen figyelmeztetnek arra, hogy sokkal realistábban kell szemlélnünk a dolgokat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!