Heti horoszkóp szeptember 11-től 17-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Eljött az ideje annak, hogy alaposan kitakarítsa az otthonát, és kiselejtezze mindazokat a dolgokat, amelyekre már nincs szüksége. Ne őrizgessen valamit csak azért, mert "talán szükség lesz rá", a régi ruháktól is szabaduljon meg - adományozza őket jótékony célra. A régi dolgok kiselejtezésével helyet csinál az újaknak, és (a régi keleti térrendezési filozófiák szerint) az otthona energiáit is felfrissítheti. Ezt a tisztítási folyamatot saját magára is érdemes alkalmaznia: nézzen egy kicsit magába, és gondolkozzon el azon, melyek azok az élmények, emlékek, amelyektől legszívesebben megszabadulna, mert egyáltalán nem szeret rájuk gondolni.

Bika (április 21. - május 21.)
Alaposan gondoljon át minden lépést, mielőtt meghoz egy-egy döntést. Lehetséges ugyanis, hogy valamilyen apró, de fontos részlet elkerüli a figyelmét, emiatt pedig hátránya, vesztesége származhat a döntésből. Ha valamilyen ingatlanügye van, vagy szerződést készül kötni, inkább halassza el egy-két héttel ezt az eseményt, és mindenképpen tárgyalja meg az ügyeit egy pártatlan szakértővel, aki jó tanácsot adhat önnek. Használja ki kommunikációs képességeit (amelyek az elkövetkező napokban tündökölhetnek), és szerezzen új barátságokat, ismeretségeket - ők biztosan tudnak majd önnek segíteni.

Ikrek (május 22. - június 21.)
A szokásosnál többet álmodozhat még az ébrenlét óráiban is, ez pedig kifejezetten rossz hatással lehet a munkájára. Nemcsak azért, mert sokkal több hibát vét, és ráadásul lassabban is dolgozik, mint egyébként. A munkatársai sem veszik túlságosan jó néven, hogy kevesebbet beszélget velük, mint máskor. Próbáljon meg minél kevesebbet a saját kis álomvilágában tölteni, még akkor is, ha az sokkal szebbnek és vonzóbbnak tűnik, mint a valóság. Inkább gondolja át, miért is menekül a valóság elől, mi az, ami nem úgy sikerült az életében, ahogyan szerette volna.

Rák (június 22.- július 22.)
Ez a hét a szerelmi életét helyezi a figyelem középpontjába. Minden alkalma meglesz arra, hogy megerősítse a kapcsolatát kedvesével. Ha pedig még egyedülálló, akkor találkozhat valakivel, akivel előbb egy szoros barátság, és némi idővel akár egy gyönyörű szerelem is kialakulhat. Mindkét esetben arra kell odafigyelnie, hogy kész legyen kompromisszumot kötni, és ne ragaszkodjon mereven a saját igazához. A makacskodás ugyanis egyáltalán nem tesz jót egy kapcsolatnak, és kedvese könnyen az érezheti, hogy az amit ő szeretne, egyáltalán nem fontos önnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
Legyen felkészülve arra, hogy komoly csalódások érhetik, mind a magánéletében, mind a munkahelyén. Az emberek ugyanis az esetek nagy részében egyáltalán nem úgy viselkednek, mint ahogyan azt ön gondolta, vagy elvárná. Nem lehet, hogy ön képzelt túlságosan sokat másokról? Nem önmagából kellene kiindulnia, amikor ítéletet alkot másokról: ön általában nagylelkű és barátságos, és nem feltételezi másokról, hogy másmilyenek. Mindenestre próbálja meg elfogadni, hogy ezúttal máshogy alakultak a dolgok, mint ahogyan azt ön tervezte.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 22.)
A korábbi bizonytalan időszak után végre újra azt érezheti, hogy ön irányítja a saját életét, és a helyükre kerültek a dolgok. Ez természetesen nagy megelégedettséggel és önbizalommal tölti el: úgy érzi, bármire képes, és legszívesebben azonnal megmutatná a világnak a tehetségét. Álljon elő bátran az ötleteivel, de ne várja el, hogy mindenki azonnal egyetért majd önnel. Inkább legyen a tarsolyában néhány érv, amivel még a leginkább húzódozókat is meggyőzheti. Nagyszerű hangulatát semmi sem ronthatja el, használja ki ezt a kedvező időszakot, amikor szinte bármit megtehet.

Mérleg (szeptember 23. - október 23.)
Figyeljen oda egy kicsit jobban az egészségére, mert az utóbbi időben talán elhanyagolta saját magát, minden másra odafigyelt, csak a testére nem. Ha komolyabb, visszatérő problémája van, akkor keressen fel egy vagy több orvost, és hallgassa meg egy alternatív gyógyító tanácsait is. Gondoljon arra, hogy sokszor jobb eredményt érhet el az életmódváltással, mint azzal, ha teletömi magát gyógyszerekkel. Egy alapos méregtelenító kúra, vagy egy szigorú diéta nagyon jót tehet, nemcsak a testi egészségének, de a lelkének is, hiszen sokkal kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb lesz utána.

Skorpió (október 24. - november 22.)
Régóta foglalkoztathatja egy probléma, amelyre sehogy sem találja a megoldást. Lehetséges, hogy éppen az a gond, hogy túlságosan sokat gondolkozik rajta, és nem engedi, hogy maguktól menjenek a dolgok. Próbálja meg inkább elfogadni azt, hogy nem irányít mindig mindent ön, és van, amikor csak "úsznia kell az árral" ahhoz, hogy végül elérje a céljait. Lehetőség szerint kerülje azokat az ismerőseit, akiknek mindig van valami okos tanácsuk az ön számára, és alig várják, hogy beleszóljanak az életébe. Ez az elkövetkező napokban nagyon rossz hatással lehet önre: nemcsak összezavarodhat, de az önbizalma is megrendülhet, hiszen folyamatosan azon rágódik majd, miért nem önnek jutott eszébe ez vagy az a megoldás.

Nyilas (november 23. - december 21.)
Azt érezheti, hogy bizonyos élethelyzetek "üldözik" önt, és sehogy sem tudja őket elkerülni. Nyugodjon bele abba, hogy minden ember életében adódhatnak problémásabb időszakok, nem kell ezt rögtön a sorsnak, vagy a rossz szerencséjének betudnia. Inkább forduljon humorral, könnyedén az élet eseményei felé, hiszen nem kell ezeket a dolgokat nagyon komolyan felfogni. Ezen a héten kedvesével is adódhatnak vitái, különösen azért, mert némi irigység alakulhat ki önök között a munkahelyi sikerek miatt. Ne feledje el azt, hogy önök társak és nem ellenfelek, ami az egyiknek jó, a másiknak is az. Mondja el minél többször a párjának, hogy büszke rá, és együtt örül vele a sikereknek.

Bak (december 22. - január 20.)
Az elkövetkező napokban sorra olyan szituációkban találhatja magát, amelyekben egyáltalán nem leli örömét, sőt kifejezetten kellemetlen helyzeteknek lesz kitéve. Ezek azonban elkerülhetetlenek ahhoz, hogy tovább fejlődjön a munkájában, sőt, az egész személyiségében. Mielőtt hagyná magát teljesen egy mély depresszióba süllyedni, elemezze ki még egyszer a helyzetet, vagy kérjen tanácsot egy szakembertől, és meglátja, minden rendbe jön, és nincs semmi oka az elkeseredésre. Már attól is jobban érezheti magát, ha sportolni vagy kirándulni megy, feltölti magát új élményekkel és napfénnyel.

Vízöntő (január 21. - február 18.)
Jó alkalma nyílhat arra, hogy végre elérje mindazt a karrierjében, amire vágyott. A főnökét lenyűgözi az ön munkabírása és intellektuális képességei, így könnyen lehet, hogy egy komolyabb, felelősségteljesebb pozícióba nevezik ki önt, amelyben végre megmutathatja, hogy mire is képes. Másrészt, ehhez az új munkához sokkal több magabiztosságra, önbizalomra van szüksége, ami pedig időnként hiányzik önből. Itt az ideje annak is, hogy több időt fordítson a pihenésre, az elmúlt időszakban túlságosan hajtotta magát, és nem törődött az egészségével, ez pedig könnyen megbosszulhatja magát, ráadásul pont akkor, amikor szüksége lenne az energiára.

Halak (február 19. - március 20.)
A következő héten minden esélye megvan arra, hogy életre szóló barátságot kössön valakivel, akit eddig nem ismert. Boldogtalannak, magányosnak és "gyökértelennek" érezte magát az utóbbi időben, ezért ez az új barátság nagyon felvidítja önt, hatására egyből szebbnek látja majd a világot. Ha tartós kapcsolatban él, kedvese zokon veheti, hogy ilyen sok időt tölt ezzel az új barátjával, de ne hagyja magát rábeszélni a kapcsolat megszakítására. Nyugtassa meg szerelmét, hogy valóban pusztán baráti viszonyról van szó, és nincs oka féltékenykedni. Erősítse meg szavait azzal, hogy a hétvégén egy romantikus vacsorára csábítja el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!