Szerelmi horoszkóp április 18-tól 24-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Szeretnél minél több szeretetet és odafigyelést kapni partneredtől, de mindezt mély lelki szinten igényled, a felületességet most egyáltalán nem díjazod. Arra vágysz, hogy a kedvesed tökéletesen figyeljen a jelzéseidre, a mindennapi életben és az erotikusabb pillanatokban egyaránt. Ha ez valami miatt nem jön össze, akkor érdemes "nagyvonalúnak" lenned a pároddal: egyáltalán nem biztos ugyanis, hogy mindig rá tud hangolódni a te érzéseidre. Sokat segíthet, ha nyíltan megmondod neki, hogy mit szeretnél.

Bika (április 21. - május 20.)
Nagyon sok benned a szenvedély, és az elkövetkező napok valóban a szerelemről és az erotikáról szólhatnak számodra. Akár arra is lehetőséged nyílhat, hogy a kapcsolatodat újjávarázsold azzal a temperamentummal és érzékiséggel, amely most benned munkál. Szervezz minél több közös programot kedveseddel, minél több időt érdemes együtt töltenetek. Jó lenne, ha a kettőtök között élő baráti szálat is megerősítenétek, beszélgessetek minél többet. A hét második felében különösen ellenállhatatlan leszel.

Ikrek (május 21. - június 21.)
Érzékeny hangulatban leszel a következő napokban, s arra vágysz, hogy minden gondodat meg tudd osztani a kedveseddel. Az erotika most nem igazán érdekel, és csak akkor tudod kellően elengedni magadat, ha minden rendben van az életedben. Ehhez pedig az kell, hogy érezd: számíthatsz a kedvesedre. Ha túl sok tennivalód van, akkor ne félj segítséget kérni a párodtól, és mondd el neki azt is, mennyire sokat jelent neked a támogatása.

Rák (június 22. - július 22.)
A napokban teljesen elvarázsolhat egy olyan szerelem lehetősége, amely beindítja a fantáziádat - folyton arra gondolsz, milyen is lehet az élet ezzel az érdekes, vonzó idegennel. Ráadásul az élet tálcán kínálja neked az ismerkedés alkalmát: a sors összehozhat valakivel, aki megtestesíti álmaid asszonyát vagy férfiját. Elképzelhető az is, hogy egy egzotikus, különleges illető próbál közeledni hozzád, és ahhoz, hogy visszautasítsd, saját magaddal kell megküzdened.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Igyekszel korrekt módon viselkedni a kapcsolatodban, és betartani azokat a szabályokat, amelyek mindkettőtöknek nagyon fontosak. Bár az ösztöneid az utóbbi időben talán túlságosan is hatékonyan működnek, és szívesen "vadásznál", de mégsem akarsz félrelépni. A helyzetet rontja, hogy találkozhatsz néhány olyan vonzó emberrel, akik mély benyomást tesznek rád, és gyakori szereplői lesznek erotikus fantáziáidnak. Érdemes lenne komolyan elgondolkoznod a jövőbeli terveiden, mielőtt egyik vagy másik lehetőség mellett döntesz.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Ha még egyedülálló vagy, összehozhat az élet egy olyan illetővel, akivel az első pillanattól kezdve megvan köztetek az a bizonyos vibrálás. Ez az illető ráadásul igen különleges életet él, és olyan dolgokkal is kész megismertetni veled, amelyekről eddig csak álmodoztál. Könnyen lehet, hogy olyan helyekre visz el szórakozni, ahol még nem jártál, vagy érdekes hobbija van, amelyet veled is megoszt. Felpezsdülhet az életed, és ha elég nyitott vagy, akkor az egész személyiséged újjászülethet.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Óriási igényekkel rendelkezel, érzelmi és szexuális értelemben egyaránt. Nagyon szenvedélyesen szeretnéd megélni a szerelmet, és a partnered jól tenné, ha "megfelelően" reagálna az igényeidre, és megpróbálná kielégíteni a vágyaidat. Azt a rengeteg energiát, amely most benned munkál, egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni! Ha ő is szenvedélyesebb hangulatban van, akkor érdemes közösen elutaznotok néhány napra, kiélvezve mindent, amit a kapcsolatotok adhat nektek.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Kapcsolatodban meglehetősen sok lehet a napokban a konfliktus, és mindezt - érthetően - elég rosszul viseled. Nagyon unod, hogy partnerednek valójában semmi sem elég jó, amit teszel. Ha állandóan kritizál, akkor még rosszabb a helyzet, hiszen ettől még dühös is leszel rá. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz megfelelni a kedvesednek, akár a szakításon is elgondolkodhatsz. Segíthet egy tisztázó beszélgetés, amellyel talán meg tudjátok oldani a konfliktusokat.

Nyilas (november 22. - december 21.)
A hétköznapi gondok, elintéznivalók alig hagynak neked időt és alkalmat arra, hogy a párkapcsolatoddal is törődj egy kicsit. Talán még olyankor is csörög a telefonod, amikor csak egymással foglalkozhatnátok. Mindenképpen meg kell értetned a kedveseddel, hogy ő a legfontosabb a számodra, tegyél meg mindent azért, hogy ezt be is bizonyítsd neki. Tanuljatok meg minél jobban egymásra figyelni, mert így még harmonikusabbá válhat a kapcsolatotok.

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon játékos hangulatban vagy, és a kísérletező kedved is óriási: mindenre nyitott vagy a szerelemben, kész vagy újabb és újabb dolgokat kipróbálni. Érdemes olyan tevékenységeket kitalálnotok a kedveseddel, amelyek eddig nem voltak jelen az életetekben: egy közös hobbi vagy az együtt sportolás még közelebb hozhat egymáshoz titeket. Az erotika is kiemelt fontosságú lesz a kapcsolatotokban, természetesen itt sem riadsz vissza a kísérletezéstől.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Egyszerre vágysz a szenvedélyre és a gyengédségre a napokban, mindkettőre szükséged van ahhoz, hogy maximálisan elégedettnek érezd magad. A partnered kedvessége, kényeztetése erotikus értelemben is vonzóvá teszi őt a szemedben. Elég lehet a részéről egy apró figyelmesség ahhoz, hogy nagyon jól érezd magad a kapcsolatban. A hét második felében különösen sok kellemes élmény érhet benneteket, ha odafigyeltek a másikra.

Halak (február 20. - március 20.)
Arra vágysz, hogy szerelmi partnered szavakkal is kifejezze azt, hogy vonzónak talál és fontos helyet képviselsz az életében. Ha erre képtelen, akkor úgy érzed, hiányzik neked valami, ez pedig frusztrálttá, feszültté tehet. Ne nyaggasd feleslegesen, hogy beszéljen az érzéseiről: egy kapcsolatban nem csak a szavak fontosak, hanem a tetteknek is legalább olyan kiemelt szerep jut. Lehet, hogy a párod a cselekedeteivel sokkal jobban ki tudja fejezni, mennyire fontos vagy neki.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!