Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold belép a Vízöntőbe. Ha szeretnénk változtatni az életünkön, vagy valamely életterületünket unalmasnak érezzük, ma érdemes elgondolkodni azon, hol és miért van szükségünk arra, hogy kitörjünk a megszokásból. A
Vágólapra másolva!

A Hold a mai napon belép a Vízöntő jegyébe, ez pedig - a hagyományos felfogás szerint - az alsó lábszárra és a bokákra van hatással. Viseljünk tehát kényelmes cipőt, és óvjuk bokánkat a megerőltetéstől, mert ma komolyabb baj (ficam, rándulás, törés) is könnyebben lehet az eredménye a figyelmetlenségünknek - ráadásul az ilyen sérülések most nehezebben gyógyulnak és fájdalmasabbak is, mint egyébként.

A hangulatunkra az újdonság iránt vágyakozás, a szokatlan iránti érdeklődés lehet a jellemző, és inkább intellektuális, mint emocionális szempontból vizsgáljuk a minket körülvevő világot. Ha szeretnénk változtatni az életünkön, vagy valamely életterületünket unalmasnak érezzük, a Vízöntő napokon érdemes elgondolkodni azon, hol és miért van szükségünk arra, hogy kitörjünk a megszokásból. A Vízöntő energiái segítik az újító gondolatok, meglepő ötletek megvalósítását, ha tehát régóta vágyunk arra, hogy eltérjünk a megszokottól életünk valamely területén, akkor a mai nap nagyszerű lehet arra, hogy kitaláljuk, hol találhatjuk meg a nekünk való, kicsit talán különc utat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!