A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Vágyfokozó pizzát dobnak piacra

Vágólapra másolva!
Az emberek már régen keresik azokat az élelmiszereket, amelyek erotikus ajzószerként hatnak. Afrodiziákumnak tekintették az articsókát, az osztrigát és a ginszenget is. Újabban olyan népszerű ételféleségekkel ígérnek szexi hangulatot, mint a pizza.
Vágólapra másolva!

A hagymát az ókori Egyiptomban olyan veszélyesnek tartották a papok, hogy tiltották fogyasztását. Galenus, a II. században élt római orvos pedig azt tartotta, hogy azok a növények a legjobb szexuális gerjesztők, amelyek puffadást okoznak. Manapság a pizza egyik válfaját tartják serkentő hatásúnak.

Egy angol üzletlánc szeretné lepipálni a gyógyszeripart egy olyan mélyhűtött pizzával, amely "felgyorsítja a szívverést, és felébreszti a libidót" - írta a madridi El Pais című lap. Hogy rendeltetését illetően kétségek se merülhessenek fel, a terméket elkeresztelték Pizzagrának.

Bár összeállítása még csak most van folyamatban, a reklámkampány máris beindult. - "Az étel nagyon régóta áll kapcsolatban a hódítás művészetével. Mi a románcot Anglia legnépszerűbb étkével kombináljuk "- jelentette ki Steve Sweney, a gyártó cég szóvivője.
Annyit elárult még, hogy az újfajta pizzában azokon az összetevőkön kívül, amelyek közismerten növelik a férfiak és a nők szexuális étvágyát, lesz articsóka, spárga, gyömbér, csokoládé és banán is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!