Sonkával töltött palacsinták

Vágólapra másolva!
Kaldeneker György szakács hétről hétre finomságokat ajánl oldalainkon. Ezen a héten megmaradt húsvéti sonkával készült ételek receptjeit mutatja be.
Vágólapra másolva!

250 g főtt sonkát a kövér részeivel együtt daráljunk le. Keverjünk bele 200 g reszelt trappista sajtot (lehet füstölt is), fél doboz krémsajtot, egy evőkanál tejfölt, egy tojást, egy evőkanál mustárt, ízlés szerint sót, őrölt borsot és pár szál felkarikázott újhagymát.

Megsütött sós palacsintákat ezzel a töltelékkel töltsünk meg, majd tegyük egy kivajazott tűzálló üvegedénybe, tetejét tejföllel bőven locsoljuk meg. Reszelt sajttal szórjuk meg, majd forró sütőben süssük pirosra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!