Hozzávalók: 4 szelet csirkemellfilé, 30 dkg libamáj, 1 piros kaliforniai paprika, 12 szelet bacon, só, őrölt bors, 2 evőkanál olívaolaj, 2 teáskanál bazsalikom
A csirkemellfiléket az oldalánál vágjuk be, nyissuk szét, mint egy könyvet. Tegyünk rá fóliát és kissé klopfoljuk ki. Őrölt borssal, bazsalikommal és sóval ízesítsük.
A paprikát tegyük forró sütőbe és süssük addig, míg a bőre barnulni nem kezd, ha kihűlt, a bőrét húzzuk le, húsát osszuk négyfelé.
A libamájat szeleteljük fel, bazsalikommal és őrölt borssal fűszerezzük. Serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, majd a májszeletek mindkét oldalát 1-1 percig süssük elő.
Tegyünk a csirkemellszeletek közepére az elősütött libamájból, tetejére helyezzük a sült paprikát. Göngyöljük fel, majd tekerjük be baconnel. Helyezzük tepsire, és előmelegített sütőben 180 fokon süssük 20 percig.
Ha elkészült, ferdén vágjuk háromfelé, tálaljuk, és párolt tavaszi zöldségekkel körítsük.