Rákkal töltött avokádó

Vágólapra másolva!
A következő napokban nyárias fogásokat és grillezett finomságokat ajánl szakácsunk, Kaldeneker György.
Vágólapra másolva!

Hozzávalók: 3 avokádó, 20 dkg koktélrák, 2 szál zellerzár, 3 evőkanál majonéz, 1 evőkanál tejföl, 2 kávéskanál mustár, fél citrom, só, őrölt bors

Az avokádókat vágjuk kétfelé, majd magját óvatosan vegyük ki. Egy teáskanállal vájjuk ki a belsejét. Tegyük egy tálba, majd adjuk hozzá a koktélrákot, a vékonyra felszeletelt zellerszárat, majonézt, tejfölt, mustárt és a meghámozott, majd kis kockákra vágott citromot is. Ízesítsük sóval és őrölt borssal.

Óvatosan keverjük össze, vigyázzunk, nehogy nagyon összetörjön. Töltsük vissza a kivájt avokádókba, tetejét citromszelettel és petrezselyem zöldjével dekoráljuk.

Forrás: Kaldeneker György receptjei


Kitűnő előétel a grillpartin, vagy egy nyár esti vacsorán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!