Hozzávalók: 1 csomag friss vagy mélyhűtött leveles tészta, 2 db közepes méretű szűzpecsenye, 60 dkg gomba, 4 db tojás sárgája, 2 evőkanál margarin, só, feketebors, kakukkfű, 2 evőkanál liszt, 2 evőkanál olívaolaj
A szűzpecsenyét hártyázzuk le, kenjük be egy evőkanálnyi olívaolajjal. Őröljünk rá borsot, szórjuk meg kakukkfűvel, majd csomagoljuk be fóliába és tegyük a hűtőbe pár órára.
A megmosott gombákat vágjuk apró darabokra. Serpenyőben forrósítsuk fel a margarint, adjuk hozzá a gombát, sóval, őrölt borssal és kakukkfűvel ízesítsük. Pároljuk addig, míg a párolólevét teljesen el nem párologta. Szórjuk rá a lisztet és pirítsuk vele egy percig. Vegyük le a tűzről, és még melegen dogozzunk bele két tojás sárgáját.
A bepácolt pecsenyét serpenyőben egy evőkanálnyi felhevített olívaolajon süssük elő mindkét oldalán. Ha kissé kihűlt, kenjük meg tojássárgájával, halmozzuk a tetejére a gombapépet.
A leveles tésztát nyújtsuk ki fél centi vastagságúra, tegyük rá a gombapépes pecsenyét, majd burkoljuk bele. A széleit jól nyomkodjuk össze. Tegyük sütőlapra, tetejét megkenhetjük tojássárgájával, díszíthetjük szezámmaggal, majd villával szurkáljuk meg, hogy sütéskor ne repedjen szét. Előmelegített sütőben 180 fokon legalább 35-40 percig süssük.
Szeleteljük fel a pecsenyét, tegyük nagy tányérra, körítsük rozmaringgal sütött sütőtökkel.
A negyedekbe vágott és megtisztított tököt csorgassuk meg olívaolajjal, szórjunk rá durvára őrült borsot és összetépkedett rozmaringot vagy kakukkfüvet. Sütőben, sütőpapíron 180 fokon süssük 30 percig.