Hozzávalók:
1 db kisebb sütőtök, 1 doboz kókusztej, 2 dl zöldségleves (lehet kockából is), 15 dkg zöld hüvelyű bab, 1 doboz ananászkonzerv, 1 evőkanál olívaolaj, 1 db vöröshagyma, 2 evőkanál curry por, 1 csokor friss korianderlevél, só, őrölt bors
Elkészítés:
Egy nagy lábasban hevítsük fel az olívaolajat, adjuk hozzá a finomra összevágott vöröshagymát és pároljuk üvegesre. Szórjuk bele a curryt, majd jól forrósítsuk össze. Öntsük hozzá a kókusztejet, a zöldséglevest, ízesítsük sóval, kevéske őrölt borssal.
Forraljuk jól össze, majd tegyük hozzá a kisebb kockára feldarabolt sütőtököt, az ananászkonzervet és a zöldbabot. Lefedve pároljuk 10-15 percig, majd a végén keverjük bele az összevágott korianderlevelet is.
Tálaláskor párolt rizst kínáljunk hozzá, de sült és felszeletelt csirkemellel is fenséges étel.