Hozzávalók négy személyre: 24 darab svéd húsgolyó, 3 dl tejszín, 20 dkg ananászkonzerv, 1 evőkanál curry fűszerkeverék, 3 evőkanál olívaolaj, só, őrölt bors, 1 csokor friss korianderlevél vagy zöldpetrezselyem.
Egy nagy serpenyőben forrósítsuk fel az olívaolajat, tegyük bele a húsgolyókat, majd lassú lángon süssük legalább 5-6 percig. Sütés közben kevergessük fakanállal, így minden oldala át tud párolódni. Adjuk hozzá a lecsepegtetett ananászkonzervet, majd pirítsuk még pár percig.
Szórjuk rá a curry fűszerkeveréket, keverjük jól össze, majd öntsük fel a tejszínnel. Fűszerezzük összetépkedett korianderlevéllel és petrezselyemzölddel. Őrölt borssal és sóval ízesítsük.
Köretnek párolt rizst, vagy petrezselymes burgonyát kínáljunk hozzá.