A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Érezd jól magad a sminkedben!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Az egzotikus, Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara egyenesen a napfényes Kaliforniából érkezett Magyarországra, és hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat. Ismerkedjen meg Lyn de Gara "Harmónia a megjelenésben" tanfolyamaival!



Forrás: Faceon
Ha a következő kérdések alapján magadra ismersz, akkor változtatnod kell:

- Mit gondolsz a sminkről? Idegen számodra az érintése, tapintása az arcodon?
- Nem tudod, hogyan kell elkészíteni egy komplett make-upot?
- Fogalmad sincs, mi áll jól neked?
- Nem érzed természetesnek magad a sminkben, sokkal inkább természetellenesnek, kikent bohócnak?
- Felnőtt nő vagy, akinek egyáltalán nincs szempillaspirálja?
- Fogalmad sincs, hogy hogyan vásárold meg a megfelelő alapozót?

Ha egy vagy több kérdésre is igen a válaszod, akkor a smink nem része az életednek. S ha már érzed, hogy bőröd nem olyan hamvas, mint 16 éves korodban, hanem ráncosodik, vagy ha szülés után épp ideje visszatérni a munkába, vagy bármi ok folytán fontossá vált az életedben a jó megjelenés, vagy egyszerűen csak új életet akarsz kezdeni, akkor bizony tisztában kell lenned azzal, hogyan sminkeld ki magad.

Tudnod kell, mit vársz el a sminktől:

- Tökéletes, ápolt külsőt?
- Nagyobb önbizalmat, az ego erősítését?
- Változtatni a megjelenéseden: ma ilyen vagy, holnap más akarsz lenni?

Bármi motivál is, az a lényeg, hogy kisminkelve légy önmagad, és élvezd, ahogyan kinézel.

Barátkozz meg a sminkkel lépésről lépésre

Számba kell venned, mi van a sminktáskádban. Mi az, amit egyáltalán nem használsz, és mi az, amit nagyon fontosnak tartasz? Például, szempillaspirállal mindig kiemeled a szemedet, de egyáltalán nem használsz rúzst? Vagy éppen fordítva? Ha ez megvan, akkor ezzel meg is válaszoltad, mi az előnyös az arcodon, és mit ajánlatos kihangsúlyozni.

Forrás: Lyn de Gara

Vásárold meg azt a színű rúzst vagy szemhéjpúdert, amit már annyiszor kinéztél magadnak, de még soha nem volt bátorságod meg is venni és kipróbálni. Zárkózz be a fürdőszobába, és próbáld ki otthon a tükör előtt. Nézegesd magad, próbáld megszokni a színt, mielőtt kimész benne az utcára.

Gyakorolj a tükör előtt, és ne felejtsd, semmi rosszat nem tudsz tenni, hiszen már tisztában vagy vele, hogy mi az, ami jól áll, és mi az, ami nem.

Soha ne felejtsd el: a smink nem kötelező, és bármikor lemosható.

És végül, de nem utolsósorban: érezd jól magad!

Nyerj smink- és imázstanfolyamot!

A márciusi nyertes a tanfolyam mellett új frizurát, vízálló szemceruzát és csókálló rúzst is kap ajándékba!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle, és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban).
A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal.
A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.

A nyertesek átváltozásáról készült fotókat és a velük készített interjúkat a következő oldalakon találjátok:
Első nyertesünk Farkas Hajnal.
Második nyertesünk Wéber Mónika.
Harmadik nyertesünk Takács Marika.
Negyedik nyertesünk Mészáros Marianna.
Ötödik nyertesünk Vankó Gabriella.



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!