Legyél Te az Elite arca!

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Az Elite modellügynökségi hálózat 1983-ban alapította meg az Elite Model Look modellversenyét azzal a céllal, hogy új és friss arcokat fedezzen fel. Sokan a mai topmodellek közül az Elite segítségével indultak el a siker útján, ilyen volt például Gisele Bundchen, Cindy Crawford, Karen Mulder, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz.

Az Elite Model Look versenyt ötven országban rendezik meg világszerte. Az országok döntők nyertesei bekerülnek a világdöntőbe, ahol a lányok fele felvételt nyer az Elite nemzetközi hálózatába.



2002-ben az Elite Model Look Hungary győztese Mihalik Enikő 50 000 dolláros szerződést kapott, miután a nemzetközi döntőn negyedik helyezest ért el. Idén az internet közönsége dönt arról, hogy ki az a 15 szerencsés, aki bejut az Elite Model Look Hungary döntőjébe.

Jeletkezzetek ti is a versenyre a 06 1 47 48 333 telefonszámon vagy a verseny honlapján, a www.elitemodellook.hu internetcímen. Aki nem jut internethez, postán is elküldheti fényképeit.

Ha nem akarsz jelentkezni, de szívesen szavaznál, azt bármikor megteheted a verseny honlapján. Hetente eldönthetitek, hogy ki jut tovább a következő fordulóba és ki esik ki, ráadásul a szavazást értékes ajándékokkal jutalmazzák a szervezők. A verseny összes bevételét jótékonysági célokra fordítják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!