Hevesi Krisztát meg akarták verni

Vágólapra másolva!
Hevesi Kriszta megosztotta az Origóval, hogy élete legszörnyűbb nyaralásán tolvajnak nézték, ami a mai napig kellemetlenül érinti őt.
Vágólapra másolva!

Hevesi Krisztának mindig jól sikerültek a nyaralásai, ebből a szempontból szerencsésnek is érzi magát. Azonban az Origónak felidézett néhány emlékezetes élményt, amit a mai napig nem felejtette el.

"Nemrég kint voltam Erdélyben a VIBE fesztiválon, ahol egy igencsak kellemetlen élményben volt részem.

Hazafelé négy órát vártunk a reptéren, majd közölték velünk, utasokkal, hogy nem indul vissza Magyarországra a gép, és valószínűleg másnap sem.

Volt a repülőtéren egy nő, akinek a testvére taxis volt, és hogy felajánlotta, hogy elvisz Budapestre, amiért a mai napig hálás vagyok neki. Két kétségbeesett lánnyal jöttem haza, akiknek a Semmelweis Egyetemen reggel 10-kor volt a diplomaosztójuk, s egész Európából jöttek a rokonok, csak épp ők nem értek volna oda.

A sofőr azt mondta, hogy otthon felejtette a szemüvegét, nem lát jól, ami miatt egy kicsit izgatott lettem, de végül épségben megérkeztem.

Aznap pedig indultam a Balaton Soundra, és rettentő fáradt voltam" - mesélte, majd egy biciklis történettel folytatta.

"Balatonakaliban annak idején volt egy nyaralónk, és már akkor is rendszeresen bicikliztem. Az egyik ilyen alkalommal mentem lefelé egy hatalmas lejtőn, majd kikanyarodott elém egy autó.

Hevesi Kriszta
Fotó: Hevesi Kriszta/Instagram

Volt egy kis bukkanó, ami megdobta a biciklimet, átrepültem egy kerítésen, bele egy kacsaitatóba, majd megérkezett később a biciklim is utánam.

Ezt látva, egy fekete ruhás paraszt néni egy bottal elkezdett csapkodni a levegőben, ugyanis azt hitte, hogy a kacsáit akarom ellopni 

- osztotta meg lapunkkal Kriszta, aki annak idején egy óriási siklóval is közeli kapcsolatba került.

"Egy másik nyaralásomon vagánykodtam, hogy nem félek a siklótól, amit a többieknek is meg akartam mutatni. Ahogy úszott el a vízben egy, elkaptam a sikló farkát, kirántottam a levegőbe, és csak jött, csak jött...

Az állat több mint egyméteres volt, amitől én úgy megijedtem, hogy azt hittem, hogy szívinfarktust kapok.

Ez nem volt egy jó élmény" - árulta el az Origónak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!