Lehetsz díva, lehetsz angyal

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Lyn de GaraMielőtt azonban a sminktippeket elolvasnád, el kell döntened, melyik stílus áll közelebb hozzád.

Talán a dögös díva, aki szexis és csábító, mint egy hollywoodi sztár, aki sorra hódítja a férfiakat? Gondolj csak Julia Robertsre vagy Angelina Jolie-ra!

Vagy inkább a bájos angyal, aki csinos, kislányos, üde szépség, de varázserejét nem pazarolja másra, csakis kedvesének szánja? A sztárok közül ilyen Gwyneth Paltrow vagy Audrey Tautou.

Tehát most választanod kell: mézédes lennél, vagy inkább pikánsan fűszeres?

Íme néhány páratlan ötlet, a hatás garantáltan megdobogtatja majd a férfiszíveket!

A Fülöp-szigeteki születésű sminkművész és imázstanácsadó, Lyn de Gara hétről hétre sminkelési, öltözködési, stílustanácsokkal látja el olvasóinkat.
Szeretnél hozzád illő sminket vagy frizurát? Részletes információk Lyn de Gara kedvezményes tanfolyamairól.

Bájos angyal

Ha ezt a típust választottad, kerülöd a feltűnést, fegyvered a finom elegancia, mellyel egyetlen férfi meghódítására készülsz. Természetes árnyalatokkal, észrevétlen sminkkel hangsúlyozhatod legjobban szépségedet.

Forrás: Lyn de Gara
Forrás: Lyn de Gara

- Arcszínedet korrigáld vékonyan fölvitt alapozóval vagy színezett hidratálóval, azután homlokodra, orrodra és álladra kenj áttetsző púdert!

- Szemhéjadra kerüljön szürkésbarna szemhéjpúder, a szemöldökcsontra pedig ragyogó halványrózsaszín. A szürkésbarna kihangsúlyozza szemed színét, a rózsaszín pedig finom fényudvart von szemed köré. Ecsettel vidd föl a szürkésbarnát a szempillák alsó vonala alá is, azután spirállal sötétítsd a felső szempillákat!

- Szemöldöködre eredeti színénél egy árnyalattal világosabb szemöldök zselét kenj föl!

- Az arccsontra kerüljön rózsaszín arcpirosító!

- Ajkadat színezheted rózsaszín szájfénnyel, és teltebbnek fog látszani, ha alsó ajkad közepét világosabb rózsaszínnel árnyalod.

Dögös díva

Ha ezt a típust választottad, lehetőleg minden férfi figyelmét szeretnéd magadra irányítani. A bronz és arany meleg árnyalataival felforrósíthatod magad körül a levegőt - a többi lány nem kis bosszúságára!

Forrás: Lyn de Gara
Forrás: Lyn de Gara

- Kenj aranyfényű alapozókrémet a szempilláktól egészen a szemöldökig, hogy ellenállhatatlan 24 karátos pillantásod legyen! Azután ecsettel vigyél föl egy réteg csillogó arany szemhéjpúdert csak a szemhéjakra!

- A külső szemzugot hangsúlyozd bronz szemkontúrceruzával, majd applikátorral óvatosan vidd föl ezt a színt az alsó szempillák alá!

- Göndörítsd és hosszabbítsd szempilláid fekete spirállal! A díva dögös pillantását úgy érheted el, ha szempilláid háromszor is átkened.

- Járomcsontodra vigyél föl csillogó bronz-arany arcpírt, finoman oszlasd el a halánték irányában! Csillogó arany púderrel hintsd meg dekoltázsod, és a kulcscsontodra is jusson belőle!

- Ajkadat áttetsző bronz szájfénnyel hangsúlyozhatod.

Nyerj smink- és imázstanfolyamot!

Minden hónapban egy kedves olvasónk megnyerheti azt a lehetőséget, hogy részt vegyen Lyn de Gara átváltoztató tanfolyamán. A jelentkező hölgyek között kisorsolunk egy ingyenes smink- és imázstanfolyamra szóló belépőt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy, az alábbi adatokat tartalmazó jelentkezést - egy nem túl régi fotót mellékelve - e-mailben elküldeni Lyn de Gara címére: lyndegara@axelero.hu

A szükséges adatok: név, telefonszám, e-mail cím, kor, rövid leírás arról, hogy miért jelentkezik a tanfolyamra, mit vár tőle és milyen változást vár a tanfolyamtól (esetleg milyen alkalomra szeretne sminket, öltözködési tippeket). A levél mellé kérünk csatolni egy nem túl régi portréfotót (jpg/jpeg formátumban). A havi sorsoláson nyertes olvasónkkal a tanfolyam után interjút készítünk, és természetesen a változás előtti, utáni fotóját is bemutatjuk.

A jelentkező olvasó pályázata beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy fotóit az [origo] Női lapozó rovatában közöljük, és vállalja, hogy "átváltozásának" élményét megosztja az olvasókkal. A jelentkező által megadott személyes adatokat (név, e-mail cím, adatok) szigorúan bizalmasan kezeljük, a tanfolyam meghirdetőin kívül másnak át nem adjuk.

Ők már megtalálták a stílusukat Lynnel:
Első
nyertesünk Farkas Hajnal.
Második nyertesünk Wéber Mónika.
Harmadik nyertesünk Takács Marika.
Negyedik nyertesünk Mészáros Marianna.
Ötödik nyertesünk Vankó Gabriella.
A szingli-pályázat nyertese Bagi Éva
Hatodik nyertesünkDemmel Tímea


Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!