A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A divat új Mekkája

Vágólapra másolva!
Elie Saab divattervező szülővárosáról, Bejrútról úgy beszélt, mint a jövő divatfővárosa, amely London, Párizs, New York és Milánó riválisa lesz, és a libanoni nők ízlését dicsérte. "Bejrútban megvan a potenciális erő ahhoz, hogy a divat fővárosa legyen" - mondta egy nyilatkozatában, amelyet Bejrút egyik külnegyedében lévő műhelyében készítettek vele.
Vágólapra másolva!

A Bejrútban született designer akkor került a reflektorfénybe, amikor Halle Berry színésznő az általa tervezett estélyi ruhában vette át 2002-ben kapott Oscar-díját. Saab szerint a bejrúti divattervezők nagyon is tehetségesek, és egyre ismertebbek, nagyon büszke rájuk.

Forrás: MTI

Elie Saab divattervező és modelljei a kifutón

Mindennek ellenére azonban még egy kicsit odább van az, hogy Bejrút a divat fővárosa legyen, ugyanis nagyon kevés bejrúti designer ismert az országon kívül, és Elie Saab az egyetlen, aki a párizsi divatshow-kon mutathatja be kollekcióit.

Saab olyan színésznők körében népszerű, mint Catherine Zeta-Jones, Liz Hurley vagy Sharon Stone, akik mind szívesen viselnek Elie Saab-ruhákat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!