Macdonald tervezte a British Airways új egyenruháját

Vágólapra másolva!
A brit tervező bemutatta a British Airways légitársaság személyzete számára készített új egyenruhákat. Míg a kissé konzervatívnak ható szabásvonalak nem valószínű, hogy felháborodást keltenek, kommentárjai az előző egyenruháról annál inkább.
Vágólapra másolva!

- Olyan egyenruhát akartam létrehozni, amely visszavisz némi ragyogást a repülésbe. Nem sikerülhetett rosszabbra, mint az, amit eddig hordtak - jegyezte meg nevetve Julien Macdonald. - A régi uniformisban úgy festett a személyzet, mint öreg nagymamák, akik buszra várva álldogálnak a sorban. Rettenetes lehetett egy 20 éves légiutaskísérő számára, hogy ilyen egyenruhát kellett hordania.

Míg a retro-stílusban megtervezett új egyenruha egészen biztosan a fiatal személyzet kedvence lesz, Paul Costello, aki az ezelőtti uniformisokat tervezte, másképp vélekedik. Az általa tervezett egyenruhákat 1992-ben vezették be. Szerinte Macdonald inkább a nagyestélyikhez ért, és semmi köze a szabászathoz, amely egyáltalán nem az erőssége. Ennek ellenére a BA imázsért felelős vezetője elégedett az eredménnyel. - Ez az egyenruha céltudatos és professzionális megjelenést kölcsönöz a stábnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről