Vendégünk lesz Tóth Emese szexológus

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Dr. Tóth Emese a Debreceni Orvostudományi Egyetemen szerzett orvosi diplomát, majd ugyanitt oktató-kutató intézetben dolgozott. Tanulmányait külföldön folytatta, ahol kommunikációval, különböző terápiákkal, tudományos kutatásokkal foglalkozott. Évek óta a stressz-problémák megoldásának, a kreativitásnak, a párkapcsolatok javításának és a szexuál-kultúra fejlesztésének szenteli idejét.
Azt vallja, hogy ma nem elegendő külső szemlélőként osztogatni tanácsokat és gyógyszerelni, hanem együtt kell élni a páciensekkel, a képzésben részt vevőkkel. A szakembernek meg kell tudnia mutatni a gyakorlatban, hogy milyen eredményes megoldások vannak, hogyan érhetők el.

Tóth Emese orvos-tréner szerint a hosszan egészséges szexuális élethez különleges, mindig megújuló élményekre van szükség. Ezek az élmények az orgazmusok átéléseiben csúcsosodnak ki. De nem mindegy, hogy a testben hol, mikor és hányszor éled meg a csúcsot egy szerelmi aktusban.
Speciális tréningjei pont abban segítenek a hozzá fordulóknak, hogy minél jobban ismerjék saját testüket, minél szabadabban élvezzék a szexet, és ezáltal minél teljesebb élményben legyen részük.
Emese a különböző szexuális problémákkal küzdő férfiak és nők számára finoman felépített, az érzékenység visszatérését, a vágyak felkeltését megcélzó, egyénre szabott foglalkozásokat tart. A meghitt állapot elérését a libidót fokozó masszázs-kezelése teszi teljessé.

Kérdezd bátran, ha bármilyen szexuális problémád van - potenciazavar, merevedési zavar, korai magömlés, stressz, pszichés zavarok, vaginizmus, méretproblémák, orgazmusképtelenség, párkapcsolati konfliktus - vagy egyszerűen csak kíváncsi és érdeklődő vagy!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről