Monica Bellucci vagyont érő gyöngyökben játszik

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Forrás: Hölgyfórum A Rene Goscinny és Albert Uderzo páros népszerű képregényéből készült film várhatóan az európai filmtörténelem egyik legdrágább produkciója lesz. A film rendezője, Alain Chabat , minden fényűzést megengedett, amely a film legapróbb részleteiben, különösen a jelmezeknél megfigyelhető. A jelmezeket Philippe Guillotel és Tanino Liberatore tervezte, akik gondoskodtak arról, hogy Monica Bellucci kilenc különböző modellben tündököljön, melyek közül az egyik jelmez 5000 gyöngyszemből áll.

Az ékszerek gyakran kapnak szerepet a nagyobb produkciókban, emlékezetes ékszereket viselt Liz Taylor a Kleopátra című filmben, és nemrég Nicole Kidman is egy fantasztikus drágakövekből készült nyakláncot hordott a Moulin Rouge-ban.

Asterix oldalahttp://www.asterix.tm.fr/A Kleopátra-küldetésről is olvashat rajtaMonica Bellucci honlapjahttp://www.monicabellucci.it/

Monica Belluccit, akit sokan Sophia Loren utódjaként emlegetnek, a Margaret Astor kozmetikai cég reklámarca. A 34 éves színésznő játszotta a Maléna című film főszerepét, melynek Koltai Lajos volt az operatőre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről