A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Damon Gough is visszautasította Madonnát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Fotó: www.madonna.comA számban Damon Gough Madonnáról mint egy szexuális álom tárgyáról énekel, akit az énekes visszautasít. Gough Angliában már sztárnak számít, nemrég Bono, a U2 énekese biztosította arról, hogy nagyon tetszik neki, amit csinál. Amerikában leginkább a Hugh Grant főszereplésével készült film, az Egy fiúról című film zenéjéből ismerhetik a rajongók.

Badly Drawn Boy együttes honlapjahttp://www.badlydrawnboy.co.uk/home.htmlMadonna-honlaphttp://www.madonna.com/madonna/Swept Away-honlaphttp://www.sonypictures.com/movies/sweptaway/Madonna bukott filmjének honlapja

Az énekes egy amerikai show-műsorban elmondta, hogy nem beszélt még erről Madonnával, de reméli, nem haragszik meg rá emiatt. Arra a kérdésre, hogy a valóságban is visszautasítana-e egy ilyen ajánlatot, Gough így válaszolt: "A szituációtól függne, de azt hiszem, vissza kellene utasítanom. De az is lehet, hogy a barátnőm beleegyezne abba, hogy Madonnával töltsek egy éjszakát, mivel egy ilyen alkalmat még ő sem hagyna ki."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!