Kiderült az álmilliomos valóságshow-hős titka

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: Hölgyfórum
Joe mellett balról Sarah látható, jobbról pedig a győztes hölgy, Zora mosolyog
- Téged választottalak - Van egyéb is, amit mondanom kell. Valami, ami már régóta nyomja a lelkemet. Nincs 50 millió dollárom, és nincs franciaországi kastélyom, sajnálom. Ne haragudj, hogy hazudtam neked. Szerettem volna találni valakit, aki engem szeret, és nem az állítólagos 50 millió dollárom miatt hajt rám.
- Az igazság az, hogy engem valójában az dobott fel, hogy úgy tudtam, 50 millió dollár örököse vagy. De szeretném végigcsinálni ezt az egészet és kivárni, hogy mi fog történni.
- Minden tündérmesében van egy kis varázslat.

Joe Millionaire-honlaphttp://www.fox.com/joem/A Való Világ legfrissebb híreihttp://valovilag.origo.hu/Valóságshow-topicokhttp://forum.origo.hu/forum/forum?act=show&fid=47104

A másik döntős hölgy, a 29 éves Sarah Kozer kicsit viccesebben fogadta Joe vallomását. - Nem örököltem 50 milliót, nehézgépeket kezelek építkezéseken. Ez a munkám. - Miért, úgy érezted, hogy ezzel nekem problémáim vannak? - kérdezett vissza Sarah, úgy téve, mintha valóban nem lettek volna fenntartásai vele. Ekkor Joe elmondta, hogy nem őt választotta. - Nem baj, egy jó kaland volt az egész - felelte Sarah, majd összepakolta a holmijait.

A tündérmesének ezzel még nincs vége. Jövő héten a Fox TV egy speciális különkiadással jelentkezik, amelyben a nézők megtekinthetik, hogyan folytatódott Joe, a milliomos (aki most már csupán Evan Marriott) és Zora Andrich tündérmeséje.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről