A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A "home office" jelen esetben domináns szerepet tölt be a nappaliban. Azonban a pihenőbútor sem lett elhanyagolva, hiszen a szobában bőven van hely számára. Itt helyezték el a kanapét, a dohányzóasztalt, a fotelt és a konzolt, amelyre szükség esetén a televíziót vagy a zenegépet lehet tenni.

Forrás: HomeGardenForrás: HomeGarden

Maga a munkaterület nem túl nagy, viszont rendkívül átgondoltan és racionálisan van berendezve. Minden, amire a tulajdonosnak szüksége lehet, a mini-dolgozóban, az alacsony "falon", a görgős tárolóban és a válaszfalhoz rögzített polcon található.

Azok számára, akik éjjel-nappal szakadatlanul a számítógép mellett ülnek, de papírra, irattartóra és írószerekre is gyakran szükségük van - a fent bemutatott dolgozóhely ideális, hiszen itt mindig kéznél van minden.

Forrás: HomeGarden

Az otthon dolgozóknak azt ajánljuk, a nappaliban alakítsanak ki egy kisebb dolgozószobát, mégpedig úgy, hogy határolják el a szoba többi részétől könnyű, nem túl magas válaszfallal. Így a helyiségnek ez a fele sem válik sötét, elszigetelt résszé, hanem egységes egészet alkot a szoba többi részével, tágas és világos marad. Az egységes színhasználat - azonos kék színű szekrény, válaszfal és kanapé - csak szorosabbra fűzi a funkcionálisan különböző övezetek közti kapcsolatot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!