A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Fülöp herceg bizarr portréja

Vágólapra másolva!
Fülöp herceg megbotránkozva vette tudomásul, hogy olyan portré készült róla, amelyet ő rendelt meg, de egyáltalán nem hasonlít rá. A portré címe Ember, kerti zsázsa és búzavirág.
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumA portré meztelen felsőtesttel ábrázolja Erzsébet királynő férjét, vállán egy búzavirággal. A 28 éves Stuart Pearson Wright festőművész négy szál zsázsát is festett a herceg ujjából kinőve, amelyek a herceg fiait szimbolizálják. Fülöp herceg négyszer állt modellt a festményhez, de amikor meglátta a készülőben lévő festményt, felhördült, és megjegyezte, nem különösebben érdekli a továbbiakban, de reméli, hogy nem kell viszontlátnia a szobája falán. Fülöp, aki teljesen felöltözötten pózolt a festményhez, elutasította a további üléseket, és helyette "egy Bethal Green-i idős férfi" állt pózt a továbbiakban, hogy a művész befejezhesse a festményt. Fülöp herceg két évvel ezelőtt kérte fel a festőt a kép megalkotására, de megdöbbent, amikor az átfestett végeredményt meglátta.

Az eredeti festményt jelenleg a Jerwood Space Galleryben állították ki, és 25 ezer fontért eladó. Amikor megkérdezték a művészt, hogy szerinte igaz mása-e a hercegnek, annyit mondott, hogy nagyon reméli, nem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!