Hamarosan a piacon Puff Daddy illata

Vágólapra másolva!
Hamarosan alkalmunk lesz úgy illatozni, mint Puff Daddy. A rapper, színész és divattervező, aki jelenleg éppen Sean Combs név alatt fut, egy több évre szóló szerződést írt alá az Esteé Lauder céggel, amelynek keretén belül vállalta, hogy megalkot egy új parfümkollekciót.
Vágólapra másolva!

"Ez a közös összefogás nagyszerű lehetőség arra, hogy az egyik legdinamikusabb fiatal márka és egy ismert zenész egymás hírnevét erősítse" - nyilatkozta William P. Lauder. "Megtisztelve érezzük magunkat, hogy egy olyan emberrel szövetkezünk, aki eddigi munkásságával és ízlésével divatot teremtett a zeneiparban és a divatiparban egyaránt."

Puff Daddy az illatok világába történő kalandozását karrierje természetes következményének látja. "Az emberek többféle módon fejezik ki önmagukat: a zene által, amit hallgatnak, a ruháikkal, amit felvesznek, és az illatok által, amelyekkel harmóniában érzik magukat. Szerintem teljesen természetes dolog egy saját illatot kreálni. A Sean John illat megteremtése majdnem ugyanolyan alkotás, mint amikor ruhákat tervezünk vagy zenét szerzünk" - mondta az öntudatos rapper-designer.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!