Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Cruise és Kidman együtt

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Egyszer lent...

A tervek szerint szentestét Kidman szüleinek házában, Sydneyben tartják. Tom Cruise december elején érkezik Ausztráliába, ahová menyasszonya, a spanyol Penélope Cruz is elkíséri.

Mindenesetre karácsonykor lett volna a 39 éves Cruise és a 34 éves Kidman 11 éves házassági évfordulója, ez helyett, most az egy éves szakítási évfordulót ünnepelhetik a szentestén. Cruise nagyon fontosnak találta, hogy bebizonyítsa: a összeveszés pár nappal karácsony, 2000. dec. 24-e, előtt történt, hiszen a kaliforniai törvények szerint a tizedik év utáni válásnál a közös - 250 millió dollárra taksált - vagyonnak több mint a fele a feleséget illetné, illetve a férjnek addig kell fizetnie az eltartási díjat, amíg az ex nem házasodik újra. Kidman szerint a szakítás a jeles jubileum után történt.

...egyszer fent.

A vagyonelosztási hercehurca kilenc hónapig húzódott. Cruise idén februárban adta be a válókeresetet, augusztus közepén kimondták a válást. Fogadott gyermekeik Kidmannel maradnak. Utolsó közös munkájuk a The Others című thriller, melynek főszereplője Kidman, producere Cruise volt.

Korábban:
Nicole Kidman megverte Tom Cruise-t
Tom Cruise Penélope Cruzszal jár

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről