A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Lopez Affleckkel társul

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

"Két filmben is fogok szerepelni. Az egyik film egy romantikus komédia, a másik pedig egy kevésbé humoros történet, melyben Ben Affleck lesz a partnerem" - árulta el a 31 éves énekesnő. A Gigli című filmben Lopez egy fegyveres banditát fog alakítani, aki szövetségre lép egy gyilkossal, Ben Affleckkel, hogy elrabolják egy rendőr testvérét. A szereplők listáján Gwyneth Paltrow, Affleck volt menyasszonya is szerepel. Lopez a másik filmről nem árult el részleteket.

Lopez tervei között szerepel továbbá néhány élő koncert is. Pályafutása során csupán egyszer lépett nagyközönség előtt színpadra, két hónappal ezelőtt Puerto Ricóban.

A New York-i születésű sztár Stockholmba a J. Lo című lemezének promóciós turnéja miatt utazott. Az albumából hétmillió példány kelt el megjelenése óta.

A sajtótájékoztatóra jelentős késéssel érkezett, és közölte, hogy nem szeretne sok időt ott tölteni. "Legszívesebben egyetlen kérdésre sem válaszolnék. Én csak énekelni és táncolni akarok, ez csak a munka része" - jelentette be az újságíróknak. A szeptember 29-én, Chris Judd-dal kötött házasságáról nem esett szó.

Korábban:
Divatba jött J-Lo feneke
Lopezék divatos házasok
Jennifer Lopez férjhez ment

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!