A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A hálózat csapdájában
(színes amerikai thriller)

Olyan ez, mint egy rémálom. Egy csinos, fiatal, szakmájában sikeres nő (Sandra Bullock), egyszer csak arra ébred, hogy kirabolták. De nem csupán a pénzét vették el, hanem mindenét. Nincs többé neve, otthona, állása, személyisége. Törölték a központi adatbankból.

Csapdába került és egyedül kell kiverekednie magát belőle. Akivel érintkezésbe lép meghal, vagy őt akarja megölni. Ha újra élni akar, a komputerrendszerek bonyolult szövevényébe meg kell találnia azt az embert, aki az utasításokat adja. Ám a szálak a legmagasabb körökbe vezetnek.

20:25, Kedd TV2

Vészhelyzet
Szelek szárnyán
(színes amerikai filmsorozat)

Az epizód ismertetése: Kovac mindenáron utána akar járni annak, hogy ki volt az a férfi, aki rájuk támadt és akinek a halálát okozta. Weaver szabadnapos, Greene pedig egy helikopterrel elindul, hogy megmentsen egy súlyosan szívbeteg embert, így Romano Bentont nevezi ki ügyeletes főorvossá. Greene a távoli Indiana államból visszaindul a Tom Coggins nevű beteggel, de útközben meghibásodik a helikopter, és kénytelenek kényszerleszállást végrehajtani, aminek során a pilóta megsebesül. Carter egy egyszerű vágott sebbel kezel egy fiatal srácot, akinek a nagymamája figyelmezteti az orvost, hogy a fiú HIV-pozitív, csak nem tud róla, mert eltitkolták előle. A felháborodott Carter elmondja a srácnak az igazságot, és hamarosan annak barátnőjéről is kiderül, hogy fertőzött. Benton Carla-nak önti ki a szívét, aki bevallja, hogy mindig az hiányzott neki, hogy a férfi megnyíljon előtte.

20:25, Kedd RTL Klub

A Paradicsom foglyai
(színes amerikai akció-vígjáték)

Bill Firpo (Nicolas Cage) tisztességes fickó ám egy nap két testvére, a dörzsölt Dave és a kleptomániás Alvin belerángatják egy bankrablásba. A három testvér ugyanis egészen véletlenül belebotlik egy ellenállhatatlanul könnyű zsákmányt ígérő bankba, s már csak az a kérdés, hogy vajon sikerül-e kijutniuk a városból még a hóvihar előtt.

Miközben a lopott holmival rohangálnak a városban, a helybéliek folyton valami kedvességgel ostromolják őket. Addig-addig, amíg szinte már nincs más választásuk, mint a becsületesség.

21:15, Kedd RTL Klub

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!