Netszavazás reklámokra

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Idén december 4-én a Kongresszusi Központban rendezi meg az O-zone Indoor Media a Reklámzabálók éjszakáját, ahol negyvennyolc ország legjobb reklámfilmjeit, hazai reklámcsemegéket (Tejfölös túró) láthatnak az érdeklődők. Itt osztják ki először a közönség nívódíját, a Reklámzabáló-díjat is.

A reklámfilm-fieszta szervezőinek versenyfelhívására tizenöt kreatív ügynökség, huszonkilenc hirdető ötvenkilenc (1992-2001 között készült) reklámfilmjét nevezték. Eddig egyedülálló módon most maguk a reklámzabálók, a közönség szavazhat a legjobb alkotásokra. A szavazás már az Éjszaka előtt a neten, a reklámzabálók oldalán elindul, ahol december 4-én 20 óráig fogadják el a szavazatokat. A rendezvényen a nevezett ügynökségek három versenyfilmjére sms-en voksolhatnak az érdeklődők.

A Reklámzabáló-díjat két kategóriában kapják meg a legsikeresebb filmeket jegyző ügynökségek. Az online és sms kategória fődíjait a rendezvény kitalálója, Jean-Marie Boursicot - aki a Night of the Ad Eaterst, a Reklámzabálók éjszakáját huszonegy éve Párizsból elindította - adja át. A hazai rendezvény szervezői a Reklámzabáló-díjjal hagyományt kívánnak teremteni, hogy végre a közönség is megítélhesse a hazai reklámfilmkínálatot.

Korábban:
Reklám az étlapon

[origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!