A lift falába verte a csecsemő fejét egy férfi, mert nem bírta elviselni a sírását

Vágólapra másolva!
Egy utahi férfi vigyázott az egyik ismerőse gyerekére a helyi szállón, amíg a nő dolgozott. A férfi azonban nem tudta elviselni, hogy a csecsemő sírt, ezért többször nekiütötte a fejét a lift ajtajának.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Zachary Walton augusztus 25-én hívta a 911-et, miután a rábízott, 4 hónapos csecsemő nem lélegzett. A férfi vigyázott az ismerőse gyerekére az egyik helyi szállón, amíg az anyja dolgozott. 

A csecsemőt azonnal kórházba vitték, de a legutóbbi, augusztus 29-ei információk szerint 

válságos az állapota, nagy az esélye annak, hogy nem éli túl. Nem javult az állapota, az agyi tevékenysége nagyon lelassult. 

Mint az kiderült, a férfi nem tudta elviselni, hogy a csecsemő sír. 

Fel akarta vinni a tetőre, azonban út közben többször is szándékosan, nagy erővel beleütötte a fejét a liftajtóba.

A gyereknek emiatt már akkor leállhatott a légzése, mert a kamerafelvételeken látszik, ahogy a férfi próbálja újraéleszteni a csecsemőt a tetőn. Ez nem sikerült neki, ezek után hívta a 911-et az egyik lakótársa tanácsára. 

A férfit gyermekbántalmazással és emberölési kísérlettel gyanúsítják – írja a People

Ahogy azt korábban megírtuk, halálra ítélhetik azt a fiatal doktorandusz lányt, aki a vád szerint halálra kínozta barátja hathetes kisbabáját az Egyesült Államokban, Pittsburghben. Addig ütötte, amíg a gyerek meg nem halt. Azt mondja, ártatlan, pedig a csecsemő ikertestvérét is brutálisan összeverte.

A 33 éves Madison McDonald 2021 áprilisában nyugtatót adott az egy- és a hatéves kislányának, majd megfojtotta őket. Ezután besétált a rendőrségre, és mindent elmondott. Állítólag azt mondta, hogy bármit megtett volna azért, hogy a lányait ne bántsák.

Miután egymásnak ütközött két autó Texas egyik forgalmas útján, az egyik autóban utazó két csecsemő az úttestre repült. Az esetről egy videó is készült, amin jól látszik, ahogy a két gyerek tántorog az úton. A balesetről készült felvétel felkerült az internetre, a kommentelők pedig a szülőket hibáztatják, és azt követelik, hogy zárják őket börtönbe.

Letartóztattak egy 55 éves nőt Észak-Karolinában, miután a feltételezések szerint ő lehet a felelős annak az újszülöttnek a haláláért, akire még 37 évvel ezelőtt találtak rá holtan.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!