A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Mi újság, cicababa?
(színes, magyarul beszélő amerikai-francia vígjáték)

Mike életének fő problémája, hogy imádja a nőket, és nem tud egynek sem ellenállni. Pszichiáterhez fordul hogy orvosolja a bajt, de sajnos minél többet mesél neki a hódításairól, a pszichiáter annál inkább lázba jön. Pedig ha Mike nem mond le a nőkről, szerelme, Carol szakítani fog vele. Barátja, Victor más gondokkal küzd: ő képtelen meghódítani. Carol úgy dönt, minden problémát megold, ha kikezd Victorral, és így féltékennyé teszi Mike-ot.

20.00, szombat (december 15.), Duna Televízió
A film az MGM oldalán

Jackie Brown
(színes, feliratos amerikai film)

Jackie Brown, a kalandos előéletű légikisasszony ismét zűrös ügybe keveredik. Könyörtelen rablók és elmebeteg rendőrök rajzanak körülötte - s miközben volt barátja, a kíméletlen gengszter a nagy fogásra készül, ő egy rokonszenves fejvadász segítségével megpróbál túljárni mindenki eszén és elegánsan átlépni az egész bulin.



22.05, szombat (december 15.), m1
A film honlapja

A függetlenség napja
(színes, magyarul beszélő amerikai sci-fi)

Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei jelzik: 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledik a Föld felé. A tévéhíradók rövidesen már a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Mozgósítják az Egyesült Államok speciális alakulatát, amely az elnököt biztonságos helyre menekíti. A Washington D.C.-t ért támadást követően az egész országban eluralkodik a káosz, az emberek fejvesztetten menekülnek a nagyvárosokból.

19.50, vasárnap (december 16.), RTL Klub
A film honlapja

Kundun

(színes, magyarul beszélő amerikai filmdráma)

Kundun - ez a legnagyobb tibeti méltóság, a Dalai Láma tibeti neve. A ma is élő Tenzin Gyatso önéletrajzi írásai alapján készült film az eseményeket a főhős gyerekkorától, a magas tisztségre való kiválasztásától követi végig egészen addig a napig, amíg a maoista Kínából kénytelen volt máig tartó száműzetésbe vonulni. Martin Scorsese lenyűgözően látványos filmeposza a közelmúlt történelmének egyik legnagyobb személyiségét hozza közel hozzánk.

22.50, vasárnap (december 16.), m2
Kundun a neten

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!