A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ég velünk!
Amerikai romantikus vígjáték

Mi lesz a gyerekkori barátságokból? Hát, néha botrány. Jake, Brian és Anna nyolcadikban még a legjobb barátok voltak, de azóta közbejött néhány dolog. Például eltelt vagy tizenöt év, és sok minden megváltozott. Brian katolikus lelkész lett, Jake pedig rabbi. Amikor azonban Anna ismét feltűnik a színen, a három egykori jó barát újra összejön: de nem pont ott folytatják, ahol nyolcadikban abbahagyták. E furcsa szerelmi háromszögben mindenki megégeti magát egy kicsit, aki csak belekeveredik.

Szombat, 20.00, HBO

A film honlapja


Egyszerűen: főzni
Ásó, kapa, nagyharang
Angol ismeretterjesztő filmsorozat

Hogy kell főzős műsort csinálni? Úgy, ahogy ez a film meg van csinálva. Jamie Oliver 23 éves, profi szakács, mégis úgy főz nekünk saját konyhájában, hogy nem megy el a kedvünk az egésztől, sőt! Alapelve: vetkőzzünk neki, aztán kezdődhet a főzés. A filmben Jamie ínyencségeket készít barátainak, családtagjainak, most épp egy esküvő menüjét "dobja össze".

Szombat, 19.00, Spektrum

Jamie Oliver honlapja


Ismeretlen ismerősök: Malek Andrea
Magyar portréfilm

A rajongók nézők végigkövethetik a kiszemelt sztár egy egész napját. A műsor arra vállalkozik, hogy közéleti személyiségeket saját környezetükben mutasson meg, és olyan arcukat ismertesse meg, amelyről eddig csak a legközelebbi barátaik és hozzátartozóik tudhattak. Ezen a héten Malek Andra van soron.

Vasárnap, 18.00, m1

Malek Andrea honlapja


Sherlock Holmes New Yorkban
Amerikai krimi

A detektívek királya az 1890-es években utazik el New Yorkba, hogy megakadályozza egy Moriarty nevű bűnöző megátalkodott tervét, aki meg akarja csapolni a világ aranykészletét. A nyomozást Holmes jól ismert borotvaéles eszmefuttatásai teszik szórakoztatóvá. Az 1976-ban készült filmben Sherlock Holmes szerepében Roger Moore-t láthatjuk.

Vasárnap, 13.35, RTL Klub

Roger Moore honlapja

A Sherlock Holmes társaság honlapja

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!