A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kísértet lakja Claudia Schiffer új házát

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Ezenkívül egy fiatal apáca, Penélope, akinek családja birtokolta generációkon keresztül a jelenleg a Vaughn házaspárnak tulajdonában lévő Coldham Hallt, állítólag nyári estéken előszeretettel kísért fel-alá sétálva a ház folyosóin. A visszajáró hölgy életében mindig nyáron látogatott el a vidéki házba, ezért holta után is inkább ezt az időszakot részesíti előnyben - állítja a klub.

Claudia Schiffer és férje a napokban nászúton tartózkodnak ismeretlen helyen. Az esküvői szertartást követő bankettet az Anglia keleti részén található, XVI. században épült villában, Coldham Hallban tartották, amit nemrég vásárolt a pár 5 millió fontért. Az állítólagos kísértetet grátisz kapták az ódon épülethez.

A Kísértet Klub (Ghost Club), amely az Egyesült Királyság legrégebbi parapszichológiai szervezetének tartja magát, bejelentette, hogy felkéri a friss házasokat, őrizzék meg a hely szellemét, szó szerint értve is. A klub tagjai úgy vélekednek, ritka szerencse érte a modellt és férjét, amiért ilyen kivételes házba költözhettek.

Ajánlat
A Ghost Club honlapja
Claudia Schiffer hivatalos honlapja

Korábban
Claudia Schiffer csak polgári esküvőt akar
Claudia Schiffer is öregszik

Fórum: Léteznek szellemek?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!