A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mellek harca

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!
Forrás: ==
Büszkeségtől dagadó - hassal

Az összeverődött hímsoviniszta kandisznók elégedetten ünnepelnek, van, ki nagy átéléssel hörög, akad, aki kidülledt szemekkel csak áll némán, mások csak ugrálnak végtelen boldogságukban. Mert ugrálni néha kell: alig látunk valamit a nagy tömegben, a felhevült emberi biomasszában. Előrelátóan a rendezők gondoskodtak a technikai háttérről: egy nagy kivetítőn is figyelemmel lehet kísérni a meredező mellbimbók gigászi küzdelmét, a körte- és almaformájú mellek, férfifantáziát megmozgató, pikáns harcát. A lányok persze spiccesek, de kell is ital ehhez a sporthoz.

- Menjen vagy maradjon? - kérdi kellően teátrálisan a Három Pestőr egyike, de a kancsapat nem túl igényes, legalábbis eleinte: szinte minden lány továbbjut a második fordulóba. Itt már szigorúbb a játék, keményebbek a feltételek. "Pólót le, pólót le!" - üvölti a lelkes férfitömeg s a hátsó sorok meglódulnak, hogy közelebbről lássanak legalább egy bal mellet, ha már nem jut több az estére. Ám némi csalódással kell konstatálniuk, hogy azok a lányok, akik a Balatonon vagy a Palán szemrebbenés nélkül monokiniznek, azok most indokolatlanul szégyenlősek és prűdek: csak egy picit ittasnak tűnő vörös festett lányka villantja meg cicijeit az éhes kanoknak.

Mivel ő az utolsó próbálkozó a második fordulóban és addigra már a többi vetélytársnő kipottyant, szinte ölébe hull a győzelem. A vizes mellbimbók után Aradszky Laci bácsi bazsevál, de az minket már nem köt le annyira. Ma Csuka Mónika énekel tanítványaival (nagy slágere a "Ne fogadj el idegentől édességet" - kész!), majd újabb vizespólós fordulóra kerül sor 11-kor, végül Balázs Klári és Korda Gyuri koncertje aranyozza be az estét.

Kalmár Csaba

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!