TeveBúvár - játék Nokia telefonokra

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Tevéd úgy határozott, hogy kipróbálja a gyöngyhalászok életét és a kristálytiszta vizű tengerben gyöngyöket keres, melyeket a fenéken található kagylók rejtenek. Vigyázz, hogy mindig maradjon annyi levegője a tevédnek, hogy visszaérjen a hajóhoz!

A játék a következő készülékekre tölthető le:

Nokia 3300, Nokia 5100, Nokia 6100, Nokia 6200, Nokia 6220, Nokia 6610, Nokia 6800, Nokia 7210, Nokia 7250, Nokia 3650, Nokia 7650, Nokia N-Gage

Így rendelheted meg:

SMS-ben:



Telefonon:

1. Hívd fel a 06-81-350-090-as számot! (A hívás díja nettó 900 Ft.)
2. A telefonod billentyűinek segítségével a telefonban hallható hang utasításait követve válaszd ki a kívánt játékot, valamint add meg a mobilod számát!
3. Mi néhány percen belül küldünk a megadott mobilszámra egy WAP címet, ahonnét letöltheted a játékot.
4. A letöltött játék a készüléked típusától függően a Játékok vagy az Alkalmazások között jelenik meg.

A letöltés menete:

SMS-ben kapsz egy WAP könyvjelzőt. Követve a készülékeden megjelenő egyszerű utasításokat mentsd el a könyvjelzőt! Lépj be a telefonod böngésző menüpontjában a könyvjelzők közé, ahol megtalálod az új könyvjelzőt, az opciók közül válaszd ki a megnyitást. Ezzel megkezdődik a játék letöltése, ami a hálózat terheltségétől függően 1-2 percet vesz igénybe.

Fontos tudnivalók:

* A neked tetsző játékot elég egyszer letölteni a telefonodra, utána - ameddig le nem törlöd - akármennyit játszhatsz vele, egyetlen további filléredbe sem kerül.

* Mielőtt elküldenéd az SMS-t, bizonyosodj meg róla, hogy a kiválasztott játék kompatibilis azzal a készülékkel, amire a játékot kéred! Csak arra a telefonra töltsd le a játékot, amely mellett látod a telefonod típusát.

* A játék fogadásához a telefonnak elegendő (legalább 64 kB) szabad memóriával kell rendelkeznie. A szabad memória nagyságát a Játékok menüben ellenőrizheted. Memóriát játékok vagy alkalmazások kitörlésével szabadíthatsz fel.

* Ahhoz, hogy játékot tudj a telefonodra tölteni, működnie kell a telefonodon a WAP szolgáltatásnak. Ha nem működik, ezt a szolgáltatódtól tudod megrendelni. A játék letöltésének költségét az SMS díja nem tartalmazza, a pontos árszabást a szolgáltatód internet oldalán vagy ügyfélszolgálati irodájában találod meg.

Ügyfélszolgálat

A szolgáltatást a TeleMedia Kft. nyújtja. Probléma esetén hívd az ügyfélszolgálatot a 06-1-455-7284-es számon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről