A századik Freee Magazin

Vágólapra másolva!
Magyarország egyetlen elektronikus zenei újságjának, a Freee Magazinnak századik száma jelent meg szeptemberben. A Party.origo.hu tartalompartnere ebben a számban alaposan kivesézi az elmúlt kilenc évet - ennyi ideje vannak ugyanis a piacon.
Vágólapra másolva!

A cédémelléklet ezúttal kizárólag hazai technoproducerek munkáiból állt össze, Collins és Behnam keze alatt. A Viva-Eeelektro stábja Dave Clarkot interjúvolta meg a magazinnak, majd következik e-mailes Tiesto-beszélgetés. Aztán két oldalon a Party.origo.hu oldalai jönnek: ebbe a számba alapos Luke Vibert-összeállításunkat küldtük a Freee-nek.

Egy hosszabb Sziget-beszámoló után néhány oldalon arról beszélnek, hogyan is készül egy Freee-lapszám (közben két és fél oldalon böngészhetjük az összes Freee-borítót), majd egy az új lemez kapcsán foglalkoznak mintegy négy oldalon a Prodigyvel. Ezután következik Kömlődi Ferenc szubjektív visszaemlékezése, melyben a hazai és nemzetközi technoőskortól kezdve elevenednek meg a legnagyobb pillanatok.

Következik egy Banco de Gaia-interjú, miután Candyflipper értékeli hosszasan a magazin kilenc évét. A Hyper-cikket ugyanő jegyzi, melyet egy, a magazinnal kapcsolatos dj-körkérdés követ. A lapot a szokásos tartalmak, vagyis a divatrovat, a partyview-k, a lemezkritikák és a Homework oldal zárja; utóbbiban tíz szintetizátorról olvashatunk.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!