Cinetrip a Varázsmedencében - szombaton újra

Vágólapra másolva!
Újra Cinetrip, ezúttal a Rudas helyett a Királyban. A maximum kétszázötven főt befogadni képes fürdő exkluzív, chilles-lazulós partyjaira nyolc óra alatt fogytak el a jegyek. Azóta pedig már csak februári partykra kaphatunk előjegyzést.
Vágólapra másolva!

Másfél év pauza után kel új életre a Cinetrip. A helyszín a megszokott Rudas fürdő helyett azonban a sokkal kisebb Király lesz, a szintén budai Fő utcában, a Batthyány tér közelében.

Ez azt jelenti, hogy az esemény jellege is megváltozik, ehhez társul a party új elnevezése, a Magic Bath (Varázsmedence). Továbbra is chilles-lazulós estre számíthatunk december harmadikán, szombaton és januártól hetente.

A fürdő maximum kétszáz-kétszázötven fő befogadására képes, így a rendezők szerint csak családias "auratágításra" alkalmas. Ebben törökfürdő, látványkertek, a tizenöt szeparált kádfürdő, az Égboltterem és kirakatszaunák segítik az "utazókat".

Várhatóan a későbbiekben csak bérletesek vehetnek részt a bulin. Az első alkalommal a rezidens dj-k, Kaszi és Jácint, valamint a Radió Café-s és Deck Attack-os Infragandhi és Cyborg Templar igyekszik ellensúlyozni a külföldi fellépők hiányát.

A táncosok, azaz Amira Hétfátyoltánca, Bajna Zsóka szakrális közép-jávai udvari tánca és a Daughters of Gaia hastánccsoport produkciója teszi teljessé a varázslatot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről