Újabb fejlemények érkeztek Földes Eszter és Lovasi András válásáról

Vágólapra másolva!
Mint ismert, Földes Eszter és Lovasi András tegnap jelentették be, hogy elválnak. A színésznő a napokban több olyan bejegyzést is megosztott, ami arról árulkodik, hogy megcsalta őt a Kispál és a Borz énekese, azonban úgy tűnik, hogy ő sem volt hűséges.
Vágólapra másolva!

A Kispál és a Borz énekese, és párja, a színésznő Földes Eszter, aki többek közt a TV2 nagysikerű sorozatában, a Mintaapákban is játszott, 2015 augusztusában Győrben szűk családi körben összeházasodtak. A páros 2017 decemberében jelentette be, hogy első közös gyereküket várják, majd 2018-ban meg is született kisfiuk, Lovasi Álmos Fülöp. 

Az utóbbi hetekben olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint a pár kapcsolata válságba került, ugyanis a színésznő több, erre utaló bejegyzést is megosztott a közösségi oldalán, ami arra utalt, hogy megcsalta őt az énekes. 

"A kölcsönös őszinteség kizárja a szégyenérzetet.

Amikor a gyengeségeink ellenére is elfogadnak bennünket, mélyebben tudunk kötődni a másikhoz, és ez a meghitt érzelmi közeg “intimitásrobbanást” eredményezhet.

Azt az intimitást, amelyért annyira sóvárgunk, soha nem a tökéletességünk hozza el számunkra, hanem az, ha képesek és hajlandók vagyunk együtt dolgozni a hibáinkon" - olvashatóak a sorok.

Azonban tegnap reggel a zenész röviden posztolt a közösségi oldalán, és közölte, hogy elváltak: "Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában. Földes Eszter és Lovasi András" - állt a nyilatkozatban.

Nemrég egy bulvártémákkal foglalkozó csoportban azonban többen is azt állították, hogy nemcsak Lovasi András, hanem Földes Eszter is hűtlen volt a férjéhez.

Hogy Földes csalja Lovasit elég régen, az száz százalék, továbbá a közös ismerősükkel, munkatárssal 

- írta egy felhasználó. 

"Színész vagyok, egy körbe mozgunk, nyilvános titok, hogy csalja" - jegyezte meg egy másik. 

Eszternek az ismerősömmel van viszonya két éve. 

A másik fél is házas. Dolgoztak együtt, aztán megmaradt a dolog... Szerintem egyik kutya, másik eb. Eszter szerelmes, csak rendszerint jön a duma a szeretőjéhez, amikor az lépne, hogy "jaj, a gyerek" - olvasható egy hozzászólás. 

Nem kell Esztert félteni, keményen bántalmazó és veszélyes volt ebben a párkapcsolatban. 

Úgyhogy szépen előadja itt a hattyú halálát, de szerintem ennek a csajnak valami személyiségzavara van, mert egészséges lelkületű ember nem viselkedik így. Ezért már elindult a válás, szóval én nem gondolnám, hogy ez ebben a formában megcsalásnak minősülne" - fogalmazott valaki. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről