Kenny Dope összeszedte örök kedvenceit

Vágólapra másolva!
Napjaink egyik legeredetibb housere, a New York-i Kenny Dope válogatta az ausztrál Azuli Records soron következő, május elsején megjelenő Choice válogatását.
Vágólapra másolva!

A londoni Azuli kiadó talán legnagyobb sikerű sorozata a Choice. A széria lényege, hogy legismertebb sztár-dj-k válogatják össze egy duplacédére kedvenc dalaikat a jelenből és a múltból - és néha úgy tűnhet, a jövőből.

A legutóbbi gyűjteményeket olyan nevek jegyezték, mint John Digweed vagy Danny Howells, míg a májusban megjelenő legfrisseb kiadványt a Masters At Work duó egyik fele, Kenny Dope válogatja.

A sorozat korábbi darabjaihoz hasonlóan a legújabb Choice-on is találunk majd exkluzív, a kiadvány számára készült mixeket. Így Kenny Dope saját változatokat kreált többek között a Cameo, az egykori Morcheeba-énekes Skye és Sylvester dalaiból.

Természetesen Kenny Dope korábbi kedvenceiből is ízelítőt kapunk, így hallhatjuk a Kool & The Gang-et, az Earth, Wind & Fire-t, a Level 42-t és James Brownt is. Kenny Dope társa, Louie Vega már korábban szerepelt a Choice sorozatban, az új megjelenéssel, amely mind egybe mixelt, mind keveretlen változatban is kapható lesz, most Kenny Dope is leteszi névjegyét.

Neon Music

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről