Tökfejes mókázás - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Jártunkban-keltünkben töklámpákba és szomszédokat rémisztgető kisgyerekek csoportjába ütközhetünk, bennünket is elért az amerikai hóbort. A szomorkodós Halottak Napja helyett itt a vidámkodós Halloween, éppen ezért mi is egy adag partyt ajánlunk a hétvégére, ahol jelmezt ölthetünk és kedvünkre mulathatunk.
Vágólapra másolva!

Ijesztgető rosszlányok
A keceli Korona bezárásával a kiskunhalasi DTD-be testvérklubba tette át székhelyét a rezidens Badgirls csapat és a menedzsment is. Így a hagyományosan megrendezésre kerülő Halloween bulit is itt rendezik meg egy másik tradícionális partyval párosítva.

Az évente egyszer prezentált Classic party így egyesül a tökfejlámpás ünneppel, és a két klub valamennyi rezidense, a majdnem focicsapatra elegendő, tíz lemezlovas áll majd a pultba, hogy felevenítse a régi idők legkomolyabb trekkjeit. A BPM két üdvöskéje, a Balkab Beat Brothers triumvirátusa, Tommyboy és Benny párosa, és persze a Badgirls szentháromsága igazi kuriózumnak számít egy bulin. Belépő éjfélig 1990 forint, utána 2500.

Mocskosan szeretik
A Trusesounds és a Foundation Records reprezentálásában Dirty Halloween Party lesz a Tabu Lounge-ban október 31-én. A lemezjátszóknál a fix.tv egykori dj műsorának csapata: Mattan, Invoice és Perutech szórakoztatja majd az elektronikus zene szerelmeseit, a nagysikerű Yvel and Trstan producer párossal kiegészülve. Úgyhogy a progresszív muzsikák rajongóinak kifejezetten jó Halloween ígérkezik október hónap utolsó napján.
Hölgyeknek egész éjszaka ingyenes a belépés, uraknak éjfél után 1500 forint, melyhez energiaitalbón is jár.

Egyszer egy szép napon
Halloween party a miskolci Egyetemvárosban, pontosan a Rockwellben a Technology Karma Night keretein belül. A rezidensek Griff és Corey Korosy, valamint Luky Lawley és Dave D b2b-szettjeink kívül az est fénypontja a szakma nagy öregje, Dj Sterbinszky. Számos mixlemez, saját trekkek és remixek, a lemezlovas és a producerkedés sem áll távol tőle, így feledhetetlen éjszaka ígérkezik. A belépő igen barátságos, hiszen még éjfél után hölgyeknek is csak ezer, míg uraknak ezerháromszáz forint.

Kühlönleges éjszaka
Pénteken a Spaten sztárvendége az a DJ Kühl lesz, aki közönségszavazatok alapján az ország negyedik legnépszerűbb lemezlovasa volt már 1998-ban! Ezen a helyezésén később még tovább javított, és 2001-ben, illetve 2002-ben már ő állt az élen. Négy évig a Pacha Budapest, hat évig a siófoki Flört, 2004-től a Home Budapest rezidense volt.

Eddig öt mixcédéje jelent meg, a legutolsó a Plastic Fantastic kiadásában. Jelenleg is főleg a trance és progresszív vonalon mozog. Kühlön kívül fellép még a két rezidens, DJ Pici & DJ Máté, az R'n'B Lounge-ban DJ Ata zenél. Belépő egész éjszaka hatszáz forint.

Töklámpás fehér angyal
Október 31-én, pénteken a jelmezbe bújt egyetemisták és főiskolások számára is megnyitja kapuit a nemrég nyílt White Angel. A sötétség báljaként megrendezésre kerülő rendezvény, a város egyetlen, eredeti, össznemzeti, jelmezes, töklámpásos, pókhálós, díszes Halloween partyját ígéri.

Óriási buli ígérkezik, csöppenj bele egy nem hétköznapi fantázia világban, habókos jelmezes emberek társaságában és különleges élményekkel gazdagodni. Szeretettel vár minden szórakozni vágyó fiatalt White Angel, ahol kivételesen nemcsak igazi angyalokkal, hanem törpékkel, kalózokkal, macskákkal, Zorroval, Hófehérkével és Pocahontassal is találkozhatsz! Belépődíj hölgyeknek és uraknak ezer forint.

Szenzációs debütálás
A Debut pénteki partyján a Sensationben ennél többet kínálnak, ugyanis születésnapi, Halloween és mixlemezbemutató mulatságot is tartanak egyben. Hétéves lett a Debut, nem is gondolnánk, így ennek apropóján egy különleges cédével jelentkeznek, melyet az örök rezidens Garay és a világjáró house-mester, Add2Basket állított össze.

Az este folyamán fellép még a nyáron Renaissance-lemezével az országot és környékét körbeturnézó Chriss, a tiszteletbeli Rezidens Stuart, a Lounge-ban pedig Zee, Sikztah és Slide zenél. A lemez a helyszínen ezer forintos áron megvásárolható, a partyra a hölgyeknek ezer, uraknak kétezer forint a belépő.

Privát hangzás
Fellebbentek pletykák, hogy a Tölgyfa utcai Club Privé talán bezár, ám a menedzsment eloszlatta a kétségeket, sőt, jó hírekkel szolgált: a klub programjáért dj Moonline tették meg felelőssé, aki ezen kívül a rezidensi feladatokat is ellátja. A november elsejei nyitóbulin azonnal egy különleges Halloween party látja vendégül a zene és a képi világ szerelmeseit, a rezidens Moonline-on kívül a Private Sounds csapata (Forteba, FromP60, Stone és Koohnka) zenél.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről