Vágólapra másolva!
A party.[origo].hu és a Vam Design Center közös szervezésű partyja kíséri az április 24-26. között zajló Budapest Fashion Weeket. A Király utcai csomópont divatbemutató-sorozatának neves tervezői is ott lesznek a bulin. Kisorsoltuk a párosjegynyerteseket.
Vágólapra másolva!

A Fashion Weeket világszerte húsz nagyvárosban, köztük Párizsban, Rómában, Milánóban, Londonban és New Yorkban rendezik meg. Mindenhol a média érdeklődésének középpontjában áll, olyan neves hírügynökségek és médiumok tudósítanak róla, mint az API, a Reuters, a CNN vagy a Fashion TV.

Nálunk a számos kulturális irányzat kiállításainak helyet adó Vam Design Center lesz a hetedik hazai rendezésű divatbemutató-sorozat házigazdája. Az üvegtetővel fedett, hatszázhetven négyzetméteres aula Magyarország legnagyobb divateseményéhez illő exkluzív környezetet biztosít három napon keresztül. A főszervező Budapest Fashion Week Kft. ügyvezetője a Kenguru márkanév mögött álló Mayer Balázs divattervező, aki a European Fashion Council egyik alapító tagja. Az ő kollekcióin kívül huszonegy további divattervező munkáján keresztül ismerhetjük meg a legfrissebb tavaszi-nyári trendeket. Lesznek új szereplők, mint Nataliya Dolenko vagy Tsoogo, és az évek óta megjelenő Varga Gyöngyi, Reök Cili, EXP, Le Corset és Orosz Réka új darabjait is megtekintheti a közönség.

A tervezők a modellek ruháin uralkodó extravagáns színek és kihívó vonalak mellett a praktikusságot is szem előtt tartják, igyekeznek elkerülni a hatásvadász, ám kevésbé használható összeállításokat. Kiegészítőként szívesen alkalmazzák a még mindig hódító bizsukat, bojtokat és drágaköveket idéző ékszereket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről