Vágólapra másolva!
Áprilisban ünnepli hetedik születésnapját az I Love Deep. Az évforduló alkalmából kiírt nyereményjátékunkkal nyolcan ingyen bejuthatnak a hazai deep house egyik legdinamikusabban fejlődő várába.
Vágólapra másolva!

Európa és az Egyesült Államok vezető house lemezlovasai is pörgettek már a hetedik születésnapját ünneplő I Love Deep partyjain. A hazai tehetségeknek is teret adó sorozat a néhai Pacha Barból indult hódító útjára, amikor még a stílus kevésbé volt elterjedt hazánkban, az utóbbi időkben a főváros határait átlépve már az ország számos pontján is megrendezésre kerül. A április 12-i születésnapon igazán különc lemezlovas, a berlini illetőségű Dessous és Poker Flat kiadókat is erősítő Phonique lesz az éjszaka egyik fénypontja. A rezidensek mellett egy izgalmas páros mutatkozik be az I Love Deep közönségének, a Budapest Deep Café atyjai, Kormix és Rizkid.

A szervezőből dj-producerré lett Phonique múlt évben megjelent Good Idea albumával a Beatport legjobb deep house produceri címét, az ibizai DJ Awardson pedig a legjobb house dj címet nyerte el. A több mint tíz éve aktív producerként dolgozó Phonique egyedi figurája az egyébként sem unalmas német house szcénának, szerzeményei felkerültek Rennaisance, Fabric, Global Underground válogatásokra, de Sasha híres Fundacion NYC mixlemezén is szerepelt egy trackjével. A világ számos pontján megfordult már, jó pár klubban játszott, mégis máig kedvenc helye a berlini Tresor, ahol - mint mondja - a mai napig élmény fellépnie.

A születésnapon Phonique, Kormix és Rizkid mellett fellép még Budai & Vic, Madox és Nigel Snorter.

Nyereményjáték

Véget ért a Party.[origo].hu és az I Love Deep közös játéka. Phonique saját tulajdonú kiadója a Ladies and Gentleman, a helyes választ adók közül Kocsáy Balázs, Szalajka Anett, Andor Zsombor és Dombóvári Zsuzsa nyert egy-egy párosbelépőt az I Love Deep vasárnapi partyjára. A nyertesekkel e-mailben közöljük a buliba bejutás menetét.

Forrás: [origo]

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről